Orta vadeli ve uzun vadeli borçlanma araçlarına faizde bundan sonra da düşüş beklentiniz varsa yatırım yapacaksınız. Olası bir kar satışı ile karşılaşırsanız ve faizler yukarı giderse orta ve uzun vadeli borçlanma araçları fonlarında negatif getiri ile karşılaşırsınız.Bilginiz olsun.
Merhaba arkadaşlar,TPF VE YAN Fonu almak istiyorum,orta vade için uygunmudur ? bilgisi olan varsa çok sevinirim.
YAN orta vade için pek uygun değil,TPF uygun ama satışa kapalı bir önceki mesajları okuyun.
Orta vade için YSU,HST,DBB,YOT bakabilirsiniz.
------------
Bu fonda bugün çoşmuş kar payı aldılar galiba dün
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPU
Son düzenleme : NewsTR; 01-11-2019 saat: 15:25.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yok gördüm mesajınızı
Ben bankadan değil aracı kurumdan deniyorum, önceki denemelerimde hep emir girişinde hata veriyordu bu sefer vermedi.
Merdiveni kaçırdığım için emri sonra iptal ettim, keşke etmeseymişim görmüş olurduk
Neyse paravarhuzurvar hocam'dan haber alırız artık sonucu
Önümüzdeki yıl vergilerin artması, emeklilere ve memurlara düşük maaş artışlarının yapılacak olması faiz yükselmesini desteklemiyor. tabi ki dolarda yukarı yönlü bir dalgalanma olmaz ise. Faiz düşüşlerinin sonuna gelindiğine dair bir işaret yok. Geçmişte % 8-9 oranları görmüştük. Dolayısıyla agresif olmamakla birlikte faizlerde düşüşün sürebileceğini düşünüyorum ki; artması bu şartlarda mümkün görülmüyor gibi. Ve bu durum da bayağı süreceğe benziyor.
Yer İmleri