Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Atatürk havalimanı ömrünü tamamladı diye bir şey olabilir mi ya.. komedi..o zaman JFK yi de kapatsınlar eskidi diye
orada esas önemli olan pistler.. yapım maliyeti ve önem açısından..
kapalı alanlar her zaman modernize edilebilir.. yeniden yapılabilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bunlar ankaraya ne zaman kanal açıp karadenize bağlayacaklar merak ediyorum..
sabah kalkıyorlar beton.. akşam yatıyorlar beton..dünyaları artık bu olmuş..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Londra Havaalanları; Heathrow, Stansted ve Gatwick Havaalanları Londra Dünyanın en önemli şehirlerinden birisi. Yılda 30 Milyon'dan fazla kişiye ev sahipliği yapan bir şehir için birden fazla havaalanı şart olmuş. Bu sebeple de Londra'da bir değil, iki değil, üç değil tam altı adet havaalanı var.26 Nis 2013
https://www.skyscanner.com.tr/havali...limanlari.html
hatta... en güzeli karadenizle akdenizi birleştirmek olmaz mı![]()
işte size bir başka "priceless" proce..kanal açın kuzeyden güneye..kimbilir kaç dolar para kazanılır değil mi..etrafına konut proceleri.. sizlerden daha mutlusu olmaz..
heyecana gerek yok sn Selka..ama yanıt bu değil. günlük 50.000 varil idi iki yıl önce...sadece bu konu değil..verdiğiniz nüfus rakamları da yanlış. oysa yazmadan önce gugullayin benim yaptığım gibi. yanlış azalir
Yer İmleri