Originally Posted by aydinc Tek meşguliyetim bu forum mu olsun Sana mr diyorum Uza simdi 😃
Originally Posted by admustafa Demez diyemez, kıyamaz müdüresine Hep müdürelerde kabahat, dişi oluyor galiba onlar dimi? Kovaylan susuz rakı içen süvari yüzbaşı dedesinin, gevşek torunu bu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Webster Sana mr diyorum Uza simdi �� Şu bira kitlerine kısıtlama mi getirilmiş ne Yeni sipariş olusturamiyorum
Originally Posted by admustafa Ooo çalışmaya başladı mı kombi aklımı seveyim iyi ki izmirdeyim Sadicim hem de 15 gundur gumbur gumbur yaniyor Yarin iclik giycem Mudure diyor cok banel Banane ya donuyorum ben
Originally Posted by reha kaya Hep müdürelerde kabahat, dişi oluyor galiba onlar dimi? Kovaylan susuz rakı içen süvari yüzbaşı dedesinin, gevşek torunu bu! Dedem kovayla icermis ama ninemden de zopa yermis O zamanlar yerden isitmada yok Ninem anlatir Hasirin ustunde yatarmis gazi Usumemek icinde kuzinenin uzerine 3 gugum su koyarmis Buhari odayi isitsin diye Kafaya bak Kimin torunu oldugum belli
Originally Posted by aydinc Şu bira kitlerine kısıtlama mi getirilmiş ne Yeni sipariş olusturamiyorum Yok aslanim Mr nedir bilmeyenlere getirmisler o kisitlamayi Ben alabiliyorum
Originally Posted by Webster Sadicim viop kacta aciyor 9 mu 09:30 hayırdır F_XU30'da long pozisyon falan mı açacaksınız üstadım
Yüksek getiri bekleyenlere Kenya borsasına yatırım yapmalarını öneriyorum. Cuma %3 artış yapmış. https://www.bloomberg.com/quote/NSEASI:IND
Forum Rules
Yer İmleri