Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
burda vergi borcu silinmis sirket derken, kimse incelememis sanirim. devlet tahakkuk eden borcunu yada sirketin beyan ettigi borcu silmis degil.
rapor miktari ve uzlasma denildigine gore bunlara mufettisler borc cikarmislar, uzlasma kurulu ile sirket anlasmis.
silinen bir sey yok.
USD de bu akşam üstü başlayan hareketin sebebi konusunda yorumu olan varmı?
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Abd ye gidip gitmemeyi düşünüyormuşuz
bir halt olacağı yok.
3-4 kuruş kur artışı ya da düşüşüne yorum yapılacak bir kısa vade başlığı değil burası kanımca...
VİOP başlıklarında bulabilirsiniz o tür yorumları.
Burada makro dedikodular var...![]()
Devlet adına mufettisler borc cikarmislar, devlet adına uzlasma kurulu ile şirket anlaşmış.
Devlet yaptığın hatalı işlemden dolayı ceza kesmiş ama yandaşa kolaylık yapalım, uzlaşma adı altında silinmiş. Silinmemiş olsaydı tahsil edilecekti değil mi? Bu durumda affetmiş oluyor alacağını, bunun adı vergi olsa ne olur olmasa ne olur. Alacağın ismine takılmakla af yapılmış olmuyor ne güzel müslümanlık oh ne alaaa!!!
Cuma günü 5.696 yada bugün 5.688 dende alım imkanı verdi Bünyamin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Diyanet ABD'ye gidip görgüsünü artıracak!"
onlar tereddütte olabilir ama anlaşılan diyanetin hiç bir tereddüdü yok..
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...racak-5426136/
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri