Sayfa 184/501 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Herkes istediği yorumu yapabilir.Hiç kimse burada yapılan yorumlara göre hisse almasın .Alan varsa aklına şaşarım.Ama sataşma olmasın lütfen ...benim yorum beni bağlar beni alakadar eder.

2.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Herkes istediği yorumu yapabilir.Hiç kimse burada yapılan yorumlara göre hisse almasın .Alan varsa aklına şaşarım.Ama sataşma olmasın lütfen ...benim yorum beni bağlar beni alakadar eder.
    Utkual Ciddi soruyom GALIP le bir Alakan var mi
    Hayallerin guzelde birazda kisa vadeli yorum yapsan mesala bugun olacak olan nedir

3. Vangd bundan 3 ay önce de klasık hareketini yapmıştı 2,16 dan dönmüştü 3,10 a kadar gitmişti.
    Dünde sanki aynı dönüş sinyalini verdi gibi,bugun yapacagı hareket kesinlikle yön belirleyecek 2,35 2,40 arası gidip geliyor ak yatırımında dün ki alışlarının maliyeti ortalama 2,35 belkide onun satmasını sağlayacaklardır 2,35 ten alıcı ve satıcıları atabilen olursa daha net yorumlar yapabiliriz.

4. Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum.her defasında Galip Öztürk ü tanımam bilmem . Devlet memuru yum küçük bir ilçede yaşamaktayım. Borsa ile 22 yıldır ilgileniyorum zararda ettim kar da hatta ataç da 30 bin im gitti. Şu nu anlatmak istiyorum ben müneccim değilim , ekonomist te değilim.vangd gip de olan hisse 1 de olabilir Galip Öztürk ü tanımayan YÖK her halde agrasif hareketler yapan biri buradan uçuk rakam beklentim yok. 2017-2018 başlarına kadar memur birikimi paramı tutuyorum. Düşebilir mi evet kar edebilir miyim evet. Karı bulan çıksın 2017 Haziran , Temmuz'da BİST'te 30 hisse alabilir. Yazdıklarım ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum.her defasında Galip Öztürk ü tanımam bilmem . Devlet memuru yum küçük bir ilçede yaşamaktayım. Borsa ile 22 yıldır ilgileniyorum zararda ettim kar da hatta ataç da 30 bin im gitti. Şu nu anlatmak istiyorum ben müneccim değilim , ekonomist te değilim.vangd gip de olan hisse 1 de olabilir Galip Öztürk ü tanımayan YÖK her halde agrasif hareketler yapan biri buradan uçuk rakam beklentim yok. 2017-2018 başlarına kadar memur birikimi paramı tutuyorum. Düşebilir mi evet kar edebilir miyim evet. Karı bulan çıksın 2017 Haziran , Temmuz'da BİST'te 30 hisse alabilir. Yazdıklarım ytd.
    UTKUAL kardeşime katılıyorum.ben de yorum yaparken diyorum 1500 e de getirir .daha yukarıda taşır.temkinli olun beklentili paranızı bağlamayın ....ben beklerim 2018 e kadar paraya ihtiyacım yok diyorsanız..bekleyin satmayın gerisini inanın bende bilmiyorum....

8. benim hedefim aşağıya da varım yukarıyada varım...aşagı gelirse maliyet düşürecem yukarı yaparsa 2018 e kadar buradayım ....gerisini zpeeek bilir....yada keyfi bilir....ihtiyaç olacak para bağlanmaz böyle kağıtlara ....ama beklersen kazanırsın ....kısa vade inan bilmiyorum...düşüşlerde alırım....beklerim...ytd

Sayfa 184/501 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •