Herkes istediði yorumu yapabilir.Hiç kimse burada yapýlan yorumlara göre hisse almasýn .Alan varsa aklýna þaþarým.Ama sataþma olmasýn lütfen ...benim yorum beni baðlar beni alakadar eder.
Herkes istediði yorumu yapabilir.Hiç kimse burada yapýlan yorumlara göre hisse almasýn .Alan varsa aklýna þaþarým.Ama sataþma olmasýn lütfen ...benim yorum beni baðlar beni alakadar eder.
Vangd bundan 3 ay önce de klasýk hareketini yapmýþtý 2,16 dan dönmüþtü 3,10 a kadar gitmiþti.
Dünde sanki ayný dönüþ sinyalini verdi gibi,bugun yapacagý hareket kesinlikle yön belirleyecek 2,35 2,40 arasý gidip geliyor ak yatýrýmýnda dün ki alýþlarýnýn maliyeti ortalama 2,35 belkide onun satmasýný saðlayacaklardýr 2,35 ten alýcý ve satýcýlarý atabilen olursa daha net yorumlar yapabiliriz.
Arkadaþlar üstüne basa basa söylüyorum.her defasýnda Galip Öztürk ü tanýmam bilmem . Devlet memuru yum küçük bir ilçede yaþamaktayým. Borsa ile 22 yýldýr ilgileniyorum zararda ettim kar da hatta ataç da 30 bin im gitti. Þu nu anlatmak istiyorum ben müneccim deðilim , ekonomist te deðilim.vangd gip de olan hisse 1 de olabilir Galip Öztürk ü tanýmayan YÖK her halde agrasif hareketler yapan biri buradan uçuk rakam beklentim yok. 2017-2018 baþlarýna kadar memur birikimi paramý tutuyorum. Düþebilir mi evet kar edebilir miyim evet. Karý bulan çýksýn 2017 Haziran , Temmuz'da BÝST'te 30 hisse alabilir. Yazdýklarým ytd.
benim hedefim aþaðýya da varým yukarýyada varým...aþagý gelirse maliyet düþürecem yukarý yaparsa 2018 e kadar buradayým ....gerisini zpeeek bilir....yada keyfi bilir....ihtiyaç olacak para baðlanmaz böyle kaðýtlara ....ama beklersen kazanýrsýn ....kýsa vade inan bilmiyorum...düþüþlerde alýrým....beklerim...ytd![]()
Yer Ýmleri