Sayfa 84/864 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 665 - 672 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Artık 8-9 lira civarlarında tekrar toplarız klimamızı.Hoşçakalın bol kazançlar

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Herkes gidiyor , bizi yalnız bırakmayın bu mübarekler le 😟😟😟

2.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Artık 8-9 lira civarlarında tekrar toplarız klimamızı.Hoşçakalın bol kazançlar

Evet bende 5 TL bekliyecegim ..

[emoji855][emoji16][emoji33]
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Evet bende 5 TL bekliyecegim ..

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belleklimi gülelim mi ağlayalım mı şimdi 🤨🤨🤨

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Herkes gidiyor , bizi yalnız bırakmayın bu mübarekler le [emoji45][emoji45][emoji45]
    Demir alma vakti geldi dostum malesef.2016-2018 yılları arasında spekler varken hissede sürekli 4 liradan 8 e 8 den 4 e geldi bu kağıt.Taki 2018 de bilanço destekleri ile beraber 8 den salmayıp buraları gördük.Ama yine işler değişti.8-9 dan alırım dedim ama açıkçası 18 e yükselmiş kağıdın dibi neresidir ya da nereye kadar indirirler bilemiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Demir alma vakti geldi dostum malesef.2016-2018 yılları arasında spekler varken hissede sürekli 4 liradan 8 e 8 den 4 e geldi bu kağıt.Taki 2018 de bilanço destekleri ile beraber 8 den salmayıp buraları gördük.Ama yine işler değişti.8-9 dan alırım dedim ama açıkçası 18 e yükselmiş kağıdın dibi neresidir ya da nereye kadar indirirler bilemiyorum.

Mübareklerin insafına kaldık artık , adları gibi mübarek kardeşlerimizdir inşallah 😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Mübareklerin insafına kaldık artık , adları gibi mübarek kardeşlerimizdir inşallah [emoji23][emoji23]
    Niye insafa kaldınız maliyet kaç? 18 olsa kaç yazarÇıkın sizde göz göre göre paranızın erimesini mi izleyeceksiniz

Klnma da enver çevik isminin geçtiğini görmedim
    Denizbankta adı geçiyor.
    Denizinde fiili dolaşımı %0.04
    Koca bankanın bugün ku islem hacmi cok şaşırtıcı derecede küçük.

Düşük rakamları yazarak gıdıyoruz dıyenler düşmesini çok düşmesini beklediklerini yazanlar samimiyetten uzak olanlar bir müddet sonra asıl sizlerin ne kadar yanıldıgınızı görmeniz dileğiyle sırf kağıt çıkmasın düşsün diye çaba harcıyorlar

Sayfa 84/864 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •