Originally Posted by
Shiva
2. çeyrek bilançoda çinko satışlarından gelen karın abarttığını fark etmediyseniz bu bilanço elbette sizin için şok yaratmıştır.
Ayrıca düşen çinko fiyatları neticesinde şirketin çinko satmaktan imtina ettiğini de öngörmek ya da hiç değilse yatırımcı ilişkilerinden bunu sorgulamak gerekiyordu.
Kısacası benim beklentim dahilindeydi, ve zaten 20 TL'den çıkmıştım. ancak ne var ki hala o fiyatın üzerinde.
İkinci bir nokta da bu şirket ne zaman konsolide bilanço açıklamaya başladı da bunu bizi bildirmedi dönem içerisinde.
Gerçi bu çeyrek bilançosuna bakmadım, belki de solodur. O zaman da solo bilançoların süresi geçen hafta dolmuştu, erbos ne zaman ek süre aldı da bunu yine bize bildirmedi gibi sorular sorulabilir.. Tuhaf!
Kağıtta kalmayı düşünen arkadaşlara naçizane tavsiyem, çinko fiyatlarını iyi takip etsinler. Şİrketle bu konuda iletişime geçsinler. ilave olarak da şu solo/konsolide meselesini bir sorsunlar. Benim artık bu şirkette yatırımım olmadığı için şirketi aramaya gerek duymuyorum. Bol kazançlar dilerim.
Yer İmleri