Sayfa 96/864 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 761 - 768 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Satın kurtuluuuunn..biraz daha olumsuzluk pompalanırsa artı bile kapatabilir

15 seviyesi benim için önemli demiştim...15,1 den dönmüş gözüküyor...artı kaparsak rahatlayacağım kendi adıma.
    Ne seviyesinden bahsediyorsun Allah'ını seversen. Mübarek kardeşler girmiş tahtaya teknik takas temel işlemez bunlara. Birisinin adına bir iş çeviriyorlar belki mal topluyorlar belki de mal boşaltacaklar. Bilen kazanır, bul karayı al parayı kısa vade düşünen için.

15.89 verdim 600 lotu sabah, 15.30'dan geri aldım ben alır almaz başladı hareket. Tahta okumasını bil yeter, kumar tahtasında bu miktar yeterli benim için. 16,08'den sattığım ana malı bu herifler tahtadan çıkmadan asla geri almam, ister 40 olsun ister 10'a düşsün.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Ne seviyesinden bahsediyorsun Allah'ını seversen. Mübarek kardeşler girmiş tahtaya teknik takas temel işlemez bunlara. Birisinin adına bir iş çeviriyorlar belki mal topluyorlar belki de mal boşaltacaklar. Bilen kazanır, bul karayı al parayı kısa vade düşünen için.

15.89 verdim 600 lotu sabah, 15.30'dan geri aldım ben alır almaz başladı hareket. Tahta okumasını bil yeter, kumar tahtasında bu miktar yeterli benim için. 16,08'den sattığım ana malı bu herifler tahtadan çıkmadan asla geri almam, ister 40 olsun ister 10'a düşsün.
    Kusura bakma ama kim takar (s...) herifleri.
    Piyasa günü geldiğinde herkesi döver, seni beni Cauti dahil herkesi.

Akacak, su yolunu bulacak. Ama orta vadede.

3.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    16,08'den sattığım ana malı bu herifler tahtadan çıkmadan asla geri almam, ister 40 olsun ister 10'a düşsün.
    Sayın COOL...
    öyle deme 40 olursa üzülürsün..
    Evet grup sikintili.
    Ancak birde surdan bakın bu hissenin bir yıl sonraki beklentilerine göre fiyatı ucuz mu pahalimi...
    bu fiyatı bir yıl sonrasına göre hesaplarsan sağlıklı olacak...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Kusura bakma ama kim takar (s...) herifleri.
    Piyasa günü geldiğinde herkesi döver, seni beni Cauti dahil herkesi.

Akacak, su yolunu bulacak. Ama orta vadede.
    Kısa vade diyorum özellikle. Tutar basarlar şimdi ettiğimiz kardan oluruz gerek yok, giderse de 2 yılda 1$'ımı 2$ yapmışım zaten Allah bereket versin, nerede var böyle kazanç. Zaten hedefim 3$'dı 20 cent aşağıdan çıktık.

Kısa vade diyorum özellikle. Tutar basarlar şimdi ettiğimiz kardan oluruz gerek yok, giderse de 2 yılda 1$'ımı 2$ yapmışım zaten Allah bereket versin, nerede var böyle kazanç. Zaten hedefim 3$'dı 20 cent aşağıdan çıktık.
    Yahu ben de %85 boşaldım dedim ya. Adam tahrik etti be, ne yapalım .... Suç bizde mi?

Benim gözüm hala hissede, daha makul seviyeden alış imkanı vereceğini düşünüyorum. Yazdığım gibi, beklentim yıl sonunda herşey güzel gidiyor olsa da baz etkisi nedeniyle algı negatif olacak ve ben hisseye tekrar gömüleceğim.

Sen de al bir iki lot da, ekranında bulunsun bari. Cüneyt’in hüsnü niyetine 😀.

Bu arada kendisine de sevgiler, saygılar ve hatta bol kazançlar.

Sesimi çıkarmadan tahtayı izliyim diyorum ama bu kadar bir aşağıbir yukarı hareketede kusura bakmayın küfretmek istedim izninizle

Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Sayın COOL...
    öyle deme 40 olursa üzülürsün..
    Evet grup sikintili.
    Ancak birde surdan bakın bu hissenin bir yıl sonraki beklentilerine göre fiyatı ucuz mu pahalimi...
    bu fiyatı bir yıl sonrasına göre hesaplarsan sağlıklı olacak...
    Bu yılki performansı aynen göstersin Ağustosa kadar 30 TL bu hisse.

Bu bilançonun zayıf geleceğini bildiklerinden 3 aydır mal boşaltan TEB'deki lavuğa kızdım bastım ben dün, 15'e gönderdim hatta emiri oradan gitse de umurumda değildi. Arkadaş "yapma" dedi ikna edemedi "iyi ben alayım senin malları o zaman" dedi eşleşmeden alıp 1 TL yukarıdan sattı Az petkim vardı dün sinirden onu da bastım kaynadı arada, trende girdi gibiydi ne güzel... 2018'de aynısını yaşadım hissede, mübarekler olmasa 2 yıllık emek çöp olacakmış...

Tepem atarsa kazanca, paraya bakmam ben. Huyum kötü o nedenle çok para ile girmiyorum borsaya...

Bu yılki performansı aynen göstersin Ağustosa kadar 30 TL bu hisse.

Bu bilançonun zayıf geleceğini bildiklerinden 3 aydır mal boşaltan TEB'deki lavuğa kızdım bastım ben dün, 15'e gönderdim hatta emiri oradan gitse de umurumda değildi. Arkadaş "yapma" dedi ikna edemedi "iyi ben alayım senin malları o zaman" dedi eşleşmeden alıp 1 TL yukarıdan sattı Az petkim vardı dün sinirden onu da bastım kaynadı arada, trende girdi gibiydi ne güzel... 2018'de aynısını yaşadım hissede, mübarekler olmasa 2 yıllık emek çöp olacakmış...

Tepem atarsa kazanca, paraya bakmam ben. Huyum kötü o nedenle çok para ile girmiyorum borsaya...
    Ohoooo, sen kopmuşsun birader.

Git biraz kitap oku, yatırım psikolojisi vs. falan .... Pire için yorgan yakılır mı hiç ????

Sakin sakin, yavaş yavaş. Kim takar Mübarek kardeşleri, çok da fifi.

Sayfa 96/864 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •