Pardon, ben anlamadým ne demek istediðinizi...
Hissenin kaç paradan alýnmasý gerekiyordu ki, 16.5 tl den alýnmasýn? Ya da hisse herhangi bir þartta 16.5 tl/lot dan fazla ederi olmayan bir þirkete mi ait?
Eðer anlamama yardýmcý olabilirseniz, yatýrýmlarýmý ona göre yönlendireceðim.
Bol kazançlar...
Selamlar Cool,
Ben neyi “demiþtim” bilmiyorum ama hissenin bilanço sonrasý hareketleri çok da anormal gelmiyor bana.
Evet, son 1 haftadaki süper ötesi yükseliþ beklentim dahilinde deðildi, ama þükürler olsun ki þans eseri de olsa sebeplenme imkanýmýz oldu.
Yýl sonu için de beklentimi paylaþacak olursam, baz etkisi nedeniyle geçen seneden kötü olur. Daha önce de yazdýðým üzere, çok normal bir geliþme bu.
Ama 2020 ilk yarýsýdýr þirkete þeklini verecek. Ve ben ümitliyim ve fakat portföyümün anca %15 i ile.
Son 2 günde zarar diz boyu amk 😀....
Diyorum ki buradan aldýysa bir hesabý var..
Aklý olan 11/12/13 ten alýrdý.
Ýnþallah anlaþýlmýþtýr..
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Satýn kurtuluuuunn..biraz daha olumsuzluk pompalanýrsa artý bile kapatabilir
15 seviyesi benim için önemli demiþtim...15,1 den dönmüþ gözüküyor...artý kaparsak rahatlayacaðým kendi adýma.
Milletin ne beklediðini bilemem tabi, ama ben 105 civarý beklenti ile hareket edip ona göre pozisyon aldým. Az (!) da sürpriz olursa diye tuttum.
2 milyon lot alan abi kimse teþekkür ederim. Ýstiyorsa daha da vereyim.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Kazandýklarýnýzý güzelce yiyin arkadaþlar, hayat kýsa.
Yer Ýmleri