Sayfa 97/864 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 769 - 776 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bu adamların girdiği hissede küçük yatırımcı kazanamaz ve kazanmadı
    Valla avucunuzda be varsa gider

MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Yahu ben de %85 boşaldım dedim ya. Adam tahrik etti be, ne yapalım .... Suç bizde mi?

Benim gözüm hala hissede, daha makul seviyeden alış imkanı vereceğini düşünüyorum. Yazdığım gibi, beklentim yıl sonunda herşey güzel gidiyor olsa da baz etkisi nedeniyle algı negatif olacak ve ben hisseye tekrar gömüleceğim.

Sen de al bir iki lot da, ekranında bulunsun bari. Cüneyt’in hüsnü niyetine 😀.

Bu arada kendisine de sevgiler, saygılar ve hatta bol kazançlar.
    Ben de %92 boşaltmışım aynı durumda sayılırız işte. Bilançoyla tavan açıp malı bitirene kadar basarlar diye düşünüyordum, Mübareklerin girdiğini öğrendiğim gün 18'den o nedenle vermedim, %20 daha fazla kazanayım derken %10 aşağıdan çıkımış oldum sadece.

3.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Ne seviyesinden bahsediyorsun Allah'ını seversen. Mübarek kardeşler girmiş tahtaya teknik takas temel işlemez bunlara. Birisinin adına bir iş çeviriyorlar belki mal topluyorlar belki de mal boşaltacaklar. Bilen kazanır, bul karayı al parayı kısa vade düşünen için.

15.89 verdim 600 lotu sabah, 15.30'dan geri aldım ben alır almaz başladı hareket. Tahta okumasını bil yeter, kumar tahtasında bu miktar yeterli benim için. 16,08'den sattığım ana malı bu herifler tahtadan çıkmadan asla geri almam, ister 40 olsun ister 10'a düşsün.
    Koca karı gibi kendiniz anlatıp kendiniz inanıyorsunuz...kardeşler girmiş miş, o Çıkar eltiler girer, olmadı kuzenler de devreye girer...komik

Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bu adamların girdiği hissede küçük yatırımcı kazanamaz ve kazanmadı
    Valla avucunuzda be varsa gider

Değerli desteğin için teşekkür ederiz.

Rica etsek, bu adamların operasyon yaptığı ve ky’nin göt üstü oturduğu birkaç hisseyi referans verebilir misiniz lütfen?

Sizden öğrenelim de, kendimizi sağlama alalım.

5.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Ohoooo, sen kopmuşsun birader.

Git biraz kitap oku, yatırım psikolojisi vs. falan .... Pire için yorgan yakılır mı hiç ????

Sakin sakin, yavaş yavaş. Kim takar Mübarek kardeşleri, çok da fifi.
    Kişisel olarak sana sempati duyduğum söylenemez...ama Bilgi birikimin, piyasaya yaklaşımın gayet iyi...bu başlıkta içi dolu yazılar görmek güzel.

6. Karsusan hissesinde çok büyük darbelerini yedim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kişisel olarak sana sempati duyduğum söylenemez...ama Bilgi birikimin, piyasaya yaklaşımın gayet iyi...bu başlıkta içi dolu yazılar görmek güzel.
    Teşekkür ederim. Senin seviyendeki bir yatırımcıdan takdir görmek benim için de değerli açıkçası. Eski forumda sizlerin yazılarıyla geliştirmeye çalıştık kendimizi, değerli katkılarınız oldu, hakkınızı helal edin.

Rica ettiğin için bir süredir al-sat yazmadım zaten. Yazmamayı da sürdüreceğim.

Herkese bol kazançlar diliyorum.

8. Ooo eva denen karakter ! Gelmiş seviye bozulmuş burda , senin işin gücün yokmu hem sattım diyon , aldım diyon sen ne diyon birader , biraz da gerginsin 😂sattın 9 da hisseleri şimdi belli kıçın alev almaya başlamış , psikoloji beya bozulmuş o kadar psikoloji kitabı okuyon ama fayda yok belli kafan mı almıyor yoksa 😂😂😂👋👋

Sayfa 97/864 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •