Sayfa 848/997 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1. Burada yaptığı konuşmada, ekonominin kötüye gittiğini belirten ekonomist ve akademisyenleri hedef alan Albayrak, "Birileri çıkacak, isimlerinin başında ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalışan, nereye hizmet etmeye çalıştığı, hangi tabloları çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algı oluşturmaya çalışan bu kişilerin, terör eylemlerinde gördüğümüz ekipten farkı yok." dedi.
    Kaynak Yeniçağ: Berat Albayrak 'ekonomi kötü' diyen ekonomistleri 'teröristlere' benzetti!

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...ti-255416h.htm

Hangi konu olursa olsun,ister KÜRT SORUNU,ister BARIŞ PINARI HAREKATI farketmez,farklı fikirleri boğmaya,yok etmeye çalışırsak,bu iktidarın dümen suyuna girersek,sıra bir gün mutlaka size de/bize de gelecektir..
    Defalarca demokrasiyi amaç değil araç olarak görüyorum diyen birinin damadından farklı davranmasını beklemek ancak saflıkdır...
    İstediği gücü buldukça adım adım planını uygulayacaktır...
    Bazı şeylere cesaret edemiyorsa yeteri kadar güçlü olmadığına inandığındandır...

Arkadaşlarım/kardeşlerim/yoldaşlarım yalvarıyorum sizlere açıkgöz olun,girmeyin şunların dümen suyuna ...
    Ne yani ben ekonomi kötüye gidiyor/gidecek diye düşünüyorsam terörist mi olmuş oluyorum?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rixos göçek e baksanıza
    Baktım, oda kahvaltıdan başka bir b. yok...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yönetim ne yaptınız bu adama çabuk cevap verin. Nerede reha gayanın adamı
    Atmışlar yahu, ağzı var dili olmayan G. Amed abimi, beni özlemiştir şimdi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hafta arası 2 gece 2 yetişkin 1200 çıkıo. Benim ark 1 sene evvel 1500 vermiş hafta sonu gidip.

Bu arada konu tatillerden açılmışken baya tatil yapan birisiyim akdeniz bölgesine ve çevremi de erken rezervasyona alıştırmıştım.
    2 sene evvel 2000 lira olan oteller 10 bin tl den açtı. Geçen sene 6000 e gittiğim sueno deluxe 12 bin tl çıkıyor. Şaka gibi rakamlar.her sene kesin bi sueno tatili yapardım bu sene yapmayacağım. Farklı alternatiflere yöneleceğim
    Bu sene iyi turist geldi, evvelki sene ağlayan otelciler yerli turistin yüzüne bakmaz oldu. Ben kayın valide ve bizimkilerin yazlığına aboneyim .

5. En son haberde "Aptallık etme! Seni sonra arayacağım" mektubu çöpe atılmıştı,
    işte şimdi o mektup çöpten çıkartılmış ABD'ye vardığımızda SarıKafa'ya sunacakmışız.!.
    Şimdi noolmuş oluyor bi anlayan varsa anlatsın,
    SarıKafa "Mektubumu okuduktan sonra geri getirin.." mi demiş!

6. Çöpümü karıştırmışlar?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Öneriniz sağlıklı yaşam için de önemli. Nasıl olsa parasını verdim diye gereksiz tıkanma yoluna gidilip kilolara ekleme de yapılmaz. Kahvaltı hariç dışarıda yenip içilirse hanımların da bir şikayeti olmaz.
    Dışarıda yemek içmek tatil bölgesinde pahalıya patlar .

Arkadaş maço hanım hazırlıyor çalışıyor tatilde temizlik ev işleri yemek vs

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Çöpümü karıştırmışlar?
    Evet...
    İşin kötüsü de SarıKafa mektubun çöpden çıkarıldığını anlarsa ağzına geleni saydırır bi allahın kulu da yaradana sığınıp karşılığını veremez..

Sayfa 848/997 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •