Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
mi diyelim?
Gazi Paşa'yı devlet protokolü gereği mecburen (kerhen mi demeliyim?) bir gün anıp, hakkında iki kelam edenlerin, aslında böyle bir günde dahi, ortalığa çıkıp da kimlere ve neden ecdat dediklerini görmemek için aptal ya da trol olmak lazım.
Hani o meşhur fıkradaki gibi, "sende bu kuyruk, bende bu evlat acısı oldukça" dost olmamız zor...
Çok absürd (sıradışı) şeyler söyleyeceğim
Sol kesimin kurtuluş savaşı sanki küfre karşı değil de osmanlıya karşı yapılmış gibi bir zihniyetle ceddini inkar etmeleri manidar bir durumdur. Bu toprakları bize yurt yapan ceddimize olan nefreti anlamakda zorluk çekiyorum.
Avrupa devletlerinin bir çoğunda soylu (ingiltere, isveç, ispanya, hollanda vs vs) aileler hala baş tacıdır. GAZİ PAŞA'nın yaptığı şey var olanın bir kısmını elde tutmayı başarmasıdır. Başka birilerinin söylediklerini tekrarlamak bi marifet değildir, kendi fikriniz var mı? ne dersiniz osmanlı soyunun yok olmasına sebep olunmadan bir çözüm bulunamaz mıydı? avrupa ülkelerinde olduğu gibi.
RUHU ŞAD OSUN
Ezberlerle, başkalarının fikirleriyle bi şeyler söylemeyin, yok mu bir fikriniz?
Var...
Ahanda bu...
Ekonomik kriz herkesin canını sıktığı gibi onunda canını sıkıyor...
Dengesini bozuyor...
Hırçınlaştırıyor....
Dikkatleri ekonomik krizden başka yöne çevirecek her adım benim için kardır hesabı yapıyor...
Antalya da intihar eden 4 kişilk ailede değil bunlar tartışılsın,gündem olsun istiyor...
Ucuz siyaset...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Atatürk ün en sevdiğim icraatı ülkeye en büyük zararı veren MASON LOCALARINI kapatmasıydı. Gerçekten her konuda ileri görüşlü bir liderdi. Mason localarının devlete verdiği zararı görmüştü.
Ölümünden sonra mason locaları tekrar açıverildi. Atatürk ün ölümü üzerine bu işi masonların yaptığına dair büyük şüpheler var.
İçimde hiçbir şüphe kalmadı Atatürk ü zehirleyerek şehit ettiler - ODATV
https://odatv.com/icimde-hicbir-suph...-04111810.html
![]()
Son düzenleme : sadecegrafik; 10-11-2019 saat: 17:19.
Yer İmleri