Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
12 Kasım Salı 14:09 TÜSİAD: YENİ KONAKLAMA VE DEĞERLİ KONUT VERGİLERİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR
12 Kasım Salı 14:09 TÜSİAD: MEVCUT GELİR VERGİSİ TARİFESİ DAHA ADİL OLARAK YENİNDEN TASARLANMALIDIR
12 Kasım Salı 14:09 TÜSİAD: DİJİTAL HİZMET VERGİSİ SEKTÖRDEKİ YATIRIM ORTAMINI OLUMSUZ ETKİLEYECEKTİR
12 Kasım Salı 14:08 TÜSİAD: YENİ VERGİ DÜZENLEMESİ TEKLİFİ YENİDEN DEĞERLENDİRMEYE MUHTAÇ DÜZENLEMELERE SAHİP
hazır RTE yurtdışına gitmişken giydirelim biraz demişler![]()
Soy sop bir kenara . Hayattaki oyununun senaryosu kötüyse , bunalım kaçınılmaz oluyor. Bol , D vitaminin faydası inkar edilemez.![]()
Ben doğmadan kaderimi yazan Tanrı, ben öldükten sonra neden hesap soruyor ?
Stephen Hawking...
Zaten senaryoyu sen yazmışsın, olacaklar (günah-sevap) belli, cast belli, sonu belli...
Of of offf Kılıçdaroğlu Reisin:"Mektubu Sn Trump a takdim edeceğim" sözü üzerinden iyi patakladı Reis i...
Takdim üst mercilere yapılır dedi....
Takdim kelimesinin sözlük anlamını okudu....
Çok güzel aksettirdi düşüncelerini....
Mutlaka bulup izleyin bu günkü grup konuşmasını derim...
Kılıçdaroğlu/CHP/muhalefetin beynine/bedenine oksijen gitmeye başlamış anlaşılan...
Yerel seçimlerdeki galibiyet,iktidarın ardı ardına hataları,ekonomik krizin halk üzerindeki etkileri muhalefetin özgüvenini arttırmış....
Muhalefete can gelmiş,kan gelmiş...
İyi de olmuş...
Hep böyle devam...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Ben içtim İzmir'de bir çiflik varmış üretiyor.İçilecek birşey değil ama.
Yer İmleri