Sayfa 155/899 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku

dolarda son durumda böyle...
    Dolar MB değişiklik yapmadığı sürece durum belli. Dolayısıyla durum belli. Hedef verdikleri veriler öyle ya da böyle tutuyor, durum belli. Çoğu şirket bilancolarindan para pozisyonları durum belli. Belli çizmeye gerek yok. Asıl çizik ben sana söylerim. Durum belli. Ytd.

2. Tahta yapıcının yeterince mallanmış ve dip çalışmasını bitirmiş olmasını umuyorum.Kısa vadede öncelikli olarak 6 tl makul bir hedefleme gibi duruyor.Bilanço döneminin bitmesiyle dikkatler yeniden bu tahtada toplanabilir.Geçmişte olduğu gibi günlükte +%4 lük kalın yeşil bir mum hedefi görünür kılabilir.Malum kariyerinde %4 üzeri günlük mum hemen hemen yok gibidir.Neredeyse bir aydır yaptığı ileri geri hareketlerle 6 ya ulaşması yerine tatlı bir gapla yol katetmesini isterim.

3.  Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
    Tahta yapıcının yeterince mallanmış ve dip çalışmasını bitirmiş olmasını umuyorum.Kısa vadede öncelikli olarak 6 tl makul bir hedefleme gibi duruyor.Bilanço döneminin bitmesiyle dikkatler yeniden bu tahtada toplanabilir.Geçmişte olduğu gibi günlükte +%4 lük kalın yeşil bir mum hedefi görünür kılabilir.Malum kariyerinde %4 üzeri günlük mum hemen hemen yok gibidir.Neredeyse bir aydır yaptığı ileri geri hareketlerle 6 ya ulaşması yerine tatlı bir gapla yol katetmesini isterim.
    Sn mtk güzel düşünceleriniz var, katılıyorum. Gap i karistirmasaydiz daha iyi olabilirdi. Çünkü gap yapacak atraksiyon olmayabilir ekstra birşey olmadığı surece, bundan önceki gaplarda döviz, yatırım vs gibi ivmeler söz konusuydu. Gapsiz gupsuz yola devam etsin dileyin.Ama yorarak yapsın bunu ki hazmedilsin tüm kademeler. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku

dolarda son durumda böyle...
    Yucin hc tava geldin mi. Pis pis siriticam ama.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    13.11.2019 destek direnç tablom

Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8. biraz önce soda yatırımcı ilişkilerinden hande hanım ile tekrardan görüştüm...şu anda ürettikleri soda külünün favok kar marjının %25 olduğunu amerikadaki yatırımın ise kar marjının şu anki fiyatlar ile favok marjının %50 olduğunu söylediler...yani anlayacağımız o iş çok karlı...diğer konuştuğumuz konular ise sülüsyon yöntemi ile yapılan üretimin diğer yöntemlerden daha avantajlı olduğuydu..

maliyeti en yüksek üretim sentetik üretim yöntemi ,maliyeti düşük olan doğal soda külü üretimi en ucuz üretim yöntemi ise sülüsyon yöntemidir..

bu bilgi burada kalsın belki ihtiyacı olan kullanır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 155/899 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •