Sayfa 911/997 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bati basınını takip ediyorum. Sık sık yurt dışı işim olabiliyor gidip geliyorum. Inanılmaz algı var soykırımcı diyenler ethnic cleansing diyenler inanamazsınız artık normal oturup muhabbet bile edilmiyor politize tiplerle çok rahatsız olmaya başladım. Lafımı sakınmıyorum iki yüzlü ahlaksız olduklarını en az bizim kadar bu savaşta suçlu olduklarını ama tüm yükü bizim çektiğimizi söylüyorum hiç ses gelmiyor.

Basınları inanılmaz manipüle etmiş durumda adamları. Bence Suriye den sonra malesef hedef Türkiye ve batı kendi toplumunu propaganda makinesi ile buna hazırlıyor. Kondurmaya dilim varmıyor ama anladığım durum bu malesef.
    adamlar senin tezlerini dinlemiyorsa sen de onlarınkini dinlemeyeceksin..bu iş bir oyundur.. oyunda çelik gibi sinirlerin olmalı.. hatta sende suçlayacaksın onları.. tarihin tozlu raflarındaki bir sürü pisliklerini yüzlerine çarpacaksın.. batılılar başka bir şeyden anlamaz.. 8 yıl abd de kaldım.. avrupalıları ve abd lileri iyi tanırım.. nasıl düşündüklerini bilirim.. onların sahasında oyunu kabul edersen sürekli darbe alırsın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Trmp yanıltmadı

Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    Kesin söylemler beklenilmemesi gerek. Muhtemelen zamana bıraklıcak yönde açıklamalar gelecek Abd tarafından ki piyasa bunu olumlu karşılamayabilir.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    adamlar senin tezlerini dinlemiyorsa sen de onların kini dinlemeyeceksin.. hatta sende suçlayacaksın onları.. tarihin tozlu raflarındaki bir sürü pisliklerini yüzlerine çarpacaksın.. batılılar başka bir şeyden anlamaz.. 8 yıl abd de kaldım.. avrupalarılar ve abd lieri iyi tanırım.. nasıl düşündüklerini bilirim.. onların sahasında oyunu kabul edersen sürekli darbe alırsın..
    Kızılderililere çiçek hastalığı bulastirilmis battaniye vermek, Japonları esir kampına tıkmak, Kore, Vietnam say say bitmez...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Rte cakiyor trump yalamasi yuzu düştu

5. telaffuzda pkk derken türkçe, vay-pi-ci ingilizce bu kadar sofistike bir konuşma yapılabilir..!!

Hangi konuda değişiklik var ben göremedim.Hep görüşmeye devam edeceğiz.

7. Bi halt olduğu yok. Dağ fare doğurur ..

8. Trmp demiştir ki benim başım zaten kalabalık benden şu noktada hiçbir konuda net cevap beklemeyin, ben önce kendi g.tümü kurtarayım. Sizde ortadan konuşun sonra bakarız duruma
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Hangi konuda değişiklik var ben göremedim.Hep görüşmeye devam edeceğiz.

Sayfa 911/997 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •