Sayfa 344/467 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Londra babacığım....
    Londra takımları ile Liverpool arasında oynanacak bir maça gelmeyi planlıyorum. Nasıl bilet alırım?

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Londra takımları ile Liverpool arasında oynanacak bir maça gelmeyi planlıyorum. Nasıl bilet alırım?
    İnternetten alıyorsun bildiğim ve üye olursan daha kolay oluyor diye duymuşum araştırırım istersen...;) ben Londra’ya sınır kalıyorum semt kent diye geçiyor Güney Londra’ya sınır ....

3.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    İnternetten alıyorsun bildiğim ve üye olursan daha kolay oluyor diye duymuşum araştırırım istersen...;) ben Londra’ya sınır kalıyorum semt kent diye geçiyor Güney Londra’ya sınır ....
    Çok memnun olurum...Şimdiden çok sağol...

4. Tüm işi beni yanıltmak olan Oymak beyini kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum. Biraz paramızı aldı ama kıyak adammış...Vesselam..

Tebrikler Oymak beyine

5. Twitterda çok takipçili biris yazdı , onun hareketi bu, sert geri gelebilir...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. Güzel bir haber ile taçlanır inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Twitterda çok takipçili biris yazdı , onun hareketi bu, sert geri gelebilir...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Adı Oymak beyi zaten işi o...Biz alışığız sen dert etme...

8.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Yav şu tenekeci Bntas geç başkada bişey istemiyim
    Teşekkür ederim pala dayı

Sayfa 344/467 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •