Kaynak sensin zaten ; yaymýþsýn zaten herkese bu 3 yýldýr bilmem kaçýncý senaryon.Bir de þöyle bir yazý yazabiliyorsan sen burada hayýr ben zaten senin üstünü çizeli çok oldu da yakýnýndakiler kendisine çok dikkat etsin.Malum evden-iþten-yazlýktan komþu olan biz deðiliz.
Akþam bu da fos çýkarsa bu zamana kadar tüm yaptýklarýný toptan yazývereyimde buraya herkes esas pazarlama uzmaný kimmiþ görsün.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-11-2019 saat: 18:11.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Kaynanýn þeyi önde mi arkada mý fýkrasý gibi böyle kaynana olursa kimse balýk yememiz zor tabi ki. Kabahati de sizin gibi þak þakçýlar sanko'ya Ý.T, Gediðe ve bize kesmeye kalkar.
Kalýn saðlýcakla.
Herkesin kazanacaðý bir yol bulurlar inþallah ama bunlarla iþimiz çok zor....
ytd.
Saygýlar,
Ýnsanýn bana hele senin yazabilmen için biraz yüzünün olmasý lazým.Bizim orada kömüþ derisinden derler þimdi zamaným yok sana gelene kadar mühlet bu yazýyý sildin sildin öyle þeyler yazarým ki kim þak þak çý kim ne görürsün.
Ben % 500 de kazansam þakþakçýlýk yapmam.Ama burada masum ayaðýna yatýp arka planda yaptýklarýný yazarsam Ýzmir küçük yer insan içine çýkacak halin kalmaz.Býrak bana bildiðimi bildiklerine raðmen gider yapmayý daha senin neler neler yaptýðýna kadar aklýnýn bile alayamacaðý noktaya kadar biliyorum.
En son bir hisse söyledim almayacaðýný bilerek bana pazarlamacý dedin alsan býrak balýðý ýstakoz yerdin hemde kankana da ýsmarlardýn.
Ya sende hiç utanma yok mu portföyünü tek hisseye gömme dedikçe batý dan baþka alacak hisse mi var dediðin günleri ne çabuk unuttun.Ne çabuk unuttun ; sonsuz hisse yoktur sonsuz para vardýr dediðini.Bak sen bu iþlerde çok acemisin sonsuz para deðil sonsuz hisse vardýr dua et ki karþýndakiler o kulvarda deðil.
evt çok büyük kabahatlisin hem de her türlü.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri