Sayfa 256/1000 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Bravo, aynen dediğiniz gibi oldu, tebrik ederim.
    eyvallah...
    tzv mk11.50
    tzl mk 12.79
    zpk mk 13.55
    keşke en azından ppf ye geçseydim,içlerinde kvks fonu en yüksek gelen oldu.Kira sertifikalarının piyasasının sığlığı tahmin etmeyi zorlaştırıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hisse fonlarda günün birincisi %2.31 artışla ACC gözüküyor. Hemen arka
    sından %2.3 artışla GL1 geliyor. Tabi diğer faktörleri göz önünde bulundurursak GL1 %2.3'e yakın bir getiri getirecek büyük bir ihtimalle ama ACC muhtemelen %1.5 gibi gelecek diye tahmin edebiliriz.
    üstadım, kaç defa borsa yükselirken eksi veya çok cüzi getiriler oldı acc'de. Normal şartlarda likit fonlar gibi getirmesi gerekmez miydi? Nasıl güveneceğiz buna? Yarın endeks 110 bine çıksa yerinde saymayacağından nasıl emin olacağız? Yükselişleri kaçırma tehlikesi, acc sözkonusu olunca her zaman ihtimal dahilinde

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    1 haftalık son sabırdan bugün sabah tamamını sattım gpg kapanışı güzel olsa da benim için bitmiştir daha bulaşmam faizler düştükçe getirisi iyice düştü,fon büyüdü yönetilemiyor,borsa artarsa artıyor düşerse pis düşüyor neden bu riski alayım gider hisse yoğun fon alırım neyse şimdilik ben ppf ile kenardan piyasayı izliyor olacağım 100 bin altına gelirse tcd alacağım ,gelmezse böyle iyi.önerilere de açığım.
    Aslında aylık %2.6 değer kazancıyla hedefini tutturmuş fakat diğer değişkenlerle karşılaştırınca aylık performansını, 20'den fazla fon daha iyi performans sergilemiş ki bunların çoğuda hisse içeriyor. O zaman BİST düşer beklentiniz gerçekleşirse daha fazla hisse içeren diğer değişkenler veya hisse yoğun fonlar arasından bir seçim yapmanız daha iyi getiri elde etmenizi sağlayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    1 ve 2 yıllıklar kırmızı, değişmezse kvba, ppf den iyi getirir.
    Fanatik iş bankasının ppf 0,10 getirirken, kvba ise 0,08 getirdi.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    ACC'nin son dağılımdaki hisse portföy artışı %1.5 şu an. Türevde de düşüşe oynadılarsa yarın %2 üzeri getiri gelebilir
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, kaç defa borsa yükselirken eksi veya çok cüzi getiriler oldı acc'de. Normal şartlarda likit fonlar gibi getirmesi gerekmez miydi? Nasıl güveneceğiz buna? Yarın endeks 110 bine çıksa yerinde saymayacağından nasıl emin olacağız? Yükselişleri kaçırma tehlikesi, acc sözkonusu olunca her zaman ihtimal dahilinde
    Üstadım benimki tahmin şimdilik. Şöyleki dün hisse kapanışa yakın %1.5 artıdaydı fakat kapanışı artı %1 gibiydi endekste -%1 yaptı. ACC bugün 1.66 getirmiş. Şuan hisseleri artı %2.31 gözüküyor endekste %1.5 artı kapattı büyük bir ihtimalle endekste ters pozisyonları devam ediyor oradan gelecek negatif etkiyi tam olarak bilemiyoruz tabiki ama benim tahminim yinede pozitif yönde ACC'den

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    kvba fonlarda iki yıllık tahvil pek bulunmaz bana sanki ppf ler burun farkıyla önde bitirecek gibi geliyor haftasonu için ama kvba fondayım ve pozisyon değiştirmedim extra komisyon kesecekleri için.
    Aynen dediğin gibi oldu momerex. Güzel tahmin

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hisse senedi alır satar gibi fon alıp satma hastalığım yanlış zamanda nüksetti gibi. sanırım vebster üstadın dediği gibi tcd'yi daha yüksekten almak zorunda kalacağım. ama bu bana ders olacak. üç aylık borsa getirisi yüzde 4 civarı, üç aylık tcd getirisi yüzde 30. bunları hiç hesap etmiyoruz ve yanlış yapıyoruz
    Sinir sistemin sağlam değilse bu tür fonlara girmek stres yapar. Siz değil ama; ilk kez bu tür fonları alacakların risklerini de bilmesi gerekir. Sonuçta resmen borsaya girmiş oluyorsun fon almaktaki fark sizin paranızın profesyoneller tarafından yönetiyor olması

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...-cezasi/227550
    bu aracı kurumun yediği cezaları okuyunca aranızda çalışan varsa dikkatli(!) olsun derim.
    İşte bu yüzden bankalar bana daha güvenli geliyor.

Sayfa 256/1000 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •