Portfyde -en az- % 25 orannda valrsz fon tutmak en mantkl zm gibi geliyor.105 bin gibi direnlere gelindiinde hisse youn T+2 valrl fonlar sattmz gn valrsz fonlar da satp yukarda bahsettiimiz (TCD, YID, YOD, EIB) T+1 valrl fonlara gemek, hisse youn fonlardan dnen parayla tekrar valrsz fon almak.
Son kararm bu ekilde.![]()
Sn.Yuji vermi olduunuz emeklerin hakk denmez.Sizlerden ok ey reniyoruz.
Ya ileri vede teknoloji zrl olunca beceremedim.
tablonuzda fon kodunu kpr dzenle ile deitiriyorum ama kodu tkladmda yeni fonu deil sizin kaydettiiniz fonu ayor.Benim yazdm fonu amas iin ne yapmam gerekir.
Hangi fonlar merak ediyorsunuz kontrol edelim
ACC'nin portfyde deerlendi stadm o yzden ilk dnlen strateji pek ie yarar m soru iareti olutuyor kafada. Ayrca fonun dinamik bir yapsda var gemite yaptn gelecekte yapmama ihtimali ok yksek.
Fon geilerini ksa srede tamamlamak iinde sizin yaptnz dalma %5-10 valrsz fon ekleyerek zlebilir aslnda valrl fon sat verilir sattan gelecek para beklenmeden valrsz fon satlarak gei hemen tamamlanr. Sattan gelen parada tekrar valrsz fona yatrlr![]()
stadm, sonuta bir strateji zerinde gittiimiz iin ok fazla dnmemek lazm.ahsen bu konuda Webster dostumu hayranlkla izlemekteyim. Tamam bana gre yaptklar ok agresif ama dncesini yeri zaman geldiinde uyguluyor. Ben bu konuda biraz daha sizin gibiyim.
Temkin'in temkini gibi bir ey bizimkisi.
![]()
Kpr dzenle deyince alan pencerede Adress alannda tefas linki vardr
oradaki fon kodunu sizin istediiniz fonun kodu ile deitirmek yeterli olmas lazm linke tklaynca tefa sayfasn amas iin
Fonun gncel fiyatn getirmesi iin ise B kolonundaki fon kodunun doru olmas yeterli
EK: imdi aklma geldi, makrolara izin ver gibi bir mesaj kyor olmas lazm ona da ok demek lazm. Belki ondandr
Yer mleri