Sayfa 74/101 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 585 - 592 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

Anlıyorum ki size açıklama yazmak, durumu anlatmak şu an için faydasız. Neden? Kızgınsınız da ondan.
    Yalnız bir kişiye sinirle bir şeyler yazıyorsanız karşınızdakine cevap hakkı doğar.
    Kaldı ki meramımı zaten anlattım yukarıda...bir hışımla kalpık "saygısızlık" diyorsunuz...ben kimseye saygısızlık yapmadım, yapmam da...kötü söz varsa sahibinindir derim...iş yeter ki hakarete varmasın.

Ayrıca...
    Takip etmeye devam edeceğim, buna ben karar veririm, siz de soru sorarsam cevap vermezsiniz olur biter.
    Durum bundan ibaret.
    Konu benim için kapanmıştır.
    Umarım seviyeyi düşürmeden devam ederiz.
    Teşekkürler
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

2. Sn aksakal tav kapanışı beğendiniz mı yeni bir trend mı

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    hayir yatay beklwntim yok ....

bu uc gun bir baloncukmu bir trendin basimi bize onu gostwrecekti ki zaten su an itibariyle gosterdi sayilir (seans sonunu beklemek gerek )

topige uygun ve yerinde soru icin ben teşekkür ederim ...
    bol kazanclar

Teşekkür ederim ...
    faydali olabiliyorsak ne mutlu
    bol kazanclar....
    kapanışı ile de sizi destekledi sn Aksakal.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Anlıyorum ki size açıklama yazmak, durumu anlatmak şu an için faydasız. Neden? Kızgınsınız da ondan.
    Yalnız bir kişiye sinirle bir şeyler yazıyorsanız karşınızdakine cevap hakkı doğar.
    Kaldı ki meramımı zaten anlattım yukarıda...bir hışımla kalpık "saygısızlık" diyorsunuz...ben kimseye saygısızlık yapmadım, yapmam da...kötü söz varsa sahibinindir derim...iş yeter ki hakarete varmasın.

Ayrıca...
    Takip etmeye devam edeceğim, buna ben karar veririm, siz de soru sorarsam cevap vermezsiniz olur biter.
    Durum bundan ibaret.
    Konu benim için kapanmıştır.
    Umarım seviyeyi düşürmeden devam ederiz.
    Teşekkürler
    bakin ... bir kiai bir seyi 50 defa rica ediyorsa bu konuda daha once topikte sorun yasanmissa .... bunun olmamasi gerektigi ilk sayfadan soylenmisse ... sizde burayi iyi takip eden kiymet verilen akli basinda egitimli biriyseniz ... ve bunlari bile bile hala bunu yapiyorsaniz bu gercekten saygisizliktir ..

bir konudada yanlis anlasilmayi duzeltelim ...

kimse cevap vermesin ben veririm derken "agzinin payini ben veririm" i kastetmwdim .

yillardir forumu takip ederim beni en sinir eden sey insanlarin anlamsiz bir sekilde topik sahibinin avukatligina soyunup şovenist bir tavirla anlamsizfa topik sahininin yazdigi kisiye cevap yazmasidir ..

ve yaziktirki pek cok topik sahibide bu goygoydan rahatsiz olacagi yerde hoslanir ....

cevabi ben veririmdeki kasit buydu. .

tekrar ediyorum bunu yapan alelade topik gezginlerinden biri yapsa bu kadar sinirlwnmwtecegim. ..

ama egitimli ne yazdigini bilen topigin iyi takipçisi biri bile bunu yapiyorsa ben kime ne diyim ?

ve evet bunu bile bile yapmak cidden saygisizliktir cunku siz cahil topigi tanimayan biri degilsiniz ....

topik takibini engellemem teknik olarakta mumkun degil zaten lakin arayisiniz boyle bir topikse burasi yeri dehgil ...

5. yillarca forum takip ettim en eskilwrin bile neredeyse hepsini tanirim ama bugune dek hic topik acmadim hic yazmadim .... belkide en dogrusu eskisi gibi devam etmekti ...

neyse .simdi bunlari konussakta uc gun olmadi bi hafta sonra ayni sey yasanacak ...

gunluk takipleri ve gunici yazilari sonlandiralim daha nadir yazilan bir formata donusturelim ...

iyi gunler

6. evet arkadaslar uc gun sag saglim tamamlandi .....

artik bu hisse trendde diyebiliriz .....

simdi yapilacak sey belli ciksada dussede dursada sabir .. .

3 hissemizde gayet guzel gidiyor .....

portfoy bolmenin faydalari biri dinlenirlen biri gider sikilmassiniz ...

herkese iyi aksamlar bol kazanclar...

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sn aksakal tav kapanışı beğendiniz mı yeni bir trend mı

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    kapanışı ile de sizi destekledi sn Aksakal.

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    yillarca forum takip ettim en eskilwrin bile neredeyse hepsini tanirim ama bugune dek hic topik acmadim hic yazmadim .... belkide en dogrusu eskisi gibi devam etmekti ...

neyse .simdi bunlari konussakta uc gun olmadi bi hafta sonra ayni sey yasanacak ...

gunluk takipleri ve gunici yazilari sonlandiralim daha nadir yazilan bir formata donusturelim ...

iyi gunler
    sn aksakal, topik sahibi sizsiniz, sizden 'şöyle yapalım/yapabilirmiyiz' şeklinde bişey rica etmem şahsen haddim değil. ancak ilk kez sizin gibi öğretici dil kullanan bilgi sahibi birine rastladım ve bu topikteki seviyeli/öğretici/değerli paylaşımlarınızın devam etmesi temennimdir.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    sn aksakal, topik sahibi sizsiniz, sizden 'şöyle yapalım/yapabilirmiyiz' şeklinde bişey rica etmem şahsen haddim değil. ancak ilk kez sizin gibi öğretici dil kullanan bilgi sahibi birine rastladım ve bu topikteki seviyeli/öğretici/değerli paylaşımlarınızın devam etmesi temennimdir.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    arkadaslar klasik forum yazari tafralarina girmeyecegim ...

en azindan su anki hisselerle isimiz bitene kadar bu topik acik kalacak iciniz rahat olsun ....

derdim su kadar kisi izlesin bu kadar kisi begensinde degil bunu anlamissinizdir ...

gecenlerde topik tam istedigim gibi gidiyor dedim nazar degdim sanirim ....

bugune nazarlik diyelim kaldigimiz yerden devam ...

topik herhangi bir sebepten oturu kapansa bile ozeldende sorabilirsiniz ....

naz makami degil maksadim .... forumlarda gordugum.beni en sinir eden ilinci seyde budur ....

ama gunici daha sakin gidelim kritikleri aksam yapalim sanirim daha saglikli olacak ...

bakin acik soyleyim kimseden bana ustad desin hoca desin soyle saygi duysun ovsun gibi bi beklentim yok .... topik forumun en cok izlenenlerinden olsun falan diyede bir derdim yok ....

belki 10 kisi takip ediyor emin olun bu sayi nedir kim bakiyor ne kadar izleniyor anlamam bilmem bile....

elimizden gelirse biraz faydamiz olsun tek gayem.bu ....

pek cogunuzla burdada ozeldedr uzun uzun yszistik ... kalp kirmamsk icin caba sarf eden biri oldugumu az cok anlamissinizdir ...

emin olun gerginlik hicmi hic hoslanmadigim bisey . ....

ama bu topikcilik gercekten zor ismis

Sayfa 74/101 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •