-

Originally Posted by
Kupavale
Forumla paylaşmak istedim yeni değişken fon OPB OSMANLI PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON risk ölçütü 4. Bu fon takibimde ve getirisi guzel gidiyor. Almayi dusundugum bu fonun (muhtemelen cuma gunu) icerdigi bist hisse isimleri ile ilgili bilgi bulamadim.
Yeni bir fon biraz izlemekte fayda var.
-

Originally Posted by
Kupavale
Forumla paylaşmak istedim yeni değişken fon OPB OSMANLI PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON risk ölçütü 4. Bu fon takibimde ve getirisi guzel gidiyor. Almayi dusundugum bu fonun (muhtemelen cuma gunu) icerdigi bist hisse isimleri ile ilgili bilgi bulamadim.
Yeni kurulan bir fon olduğu için dağılım raporu gönderilmemiş, Aralık ayı başında açıklanacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
admustafa
Mevduat yapıp hiç uğramasalar işyerine daha fazla getirirmiş

Ama o zaman 2019 da da ayni sekilde devam etseydi para cop olmuyormuydu?!
-

Originally Posted by
Kupavale
5 Kasımda piyasaya sürüldü 6 Kasımda işlem
görmeye başladı ve o günden beri %2.8 değer artışı yaşadı FIR koduyla BES fonları var ona benzer bir getirisi olacak büyük bir ihtimalle yoneticiside aynı zaten.
-

Originally Posted by
Cannnnn
Bu getiriyi yapabilmek için o yıl ne yapmışlar acaba...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustalik istiyor
-

Originally Posted by
admustafa
Nisanda güzel bir karar vermişler iyi de olmuş o konuda birşey söylemeyemem. 5 yılda %165 getiri elde etmiş ama TCD bunun yarısından fazlasını 6 ayda %85 getirerek elde etmiş. Bu 5 yılda hiç mi fırsat oluşmadı Bist'te. Umarim aynı şekilde devam ederler ama bu durumun değişmeyeceğinin garantisi yok ben bunu söylemeye çalışıyorum.
Belki tecrube kazanmis sayin admustafa 4 yyil doktora okumus
-

Originally Posted by
shangil
Ama o zaman 2019 da da ayni sekilde devam etseydi para cop olmuyormuydu?!
Birisi olmaz böyle demiş zaten Sn.Shangil
-

Originally Posted by
shangil
Belki tecrube kazanmis sayin admustafa 4 yyil doktora okumus

Tekrar doktoraya başlayan birisi olursa 4 yıl beklemeyin
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-