Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sizde MURAT DOĞAN gibi kuruşlara elimizdeki hisseleri alma ve aldırma gibi bir çaba icerisindeyseniz hiç boşuna uğraşmayın ya hisse değeri tamamen 0 olacak yada 1 lot GENYH = 1TL olacak bende ortası yok bu işin o kadar.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hamza bey kardeşime

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Sizde MURAT DOĞAN gibi kuruşlara elimizdeki hisseleri alma ve aldırma gibi bir çaba icerisindeyseniz hiç boşuna uğraşmayın ya hisse değeri tamamen 0 olacak yada 1 lot GENYH = 1TL olacak bende ortası yok bu işin o kadar.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim ağzımdan genyatırım iflas ettiğine dair, tek hece çıktımı. Hisselerinizi satın, kurtulun diye bir kelam duydunuzmu, Hisselerinizi şu fiyattan alırım diye bir talebim oldumu.Bilgilendiğim jeneratörün iflasının onaylandığı ve jeneratörün iflas masasına geçtiği, iflas masasından da satılacağı...iflas masasında iş ve işlemlerin neler olacağını süreç belirler.
    Tolstoy kardeşim,iflas masasından yapılan satıştan, dediğiniz miktar paranın gelme olasılığı olsa iflas etmezdi. İnşallah dediğiniz rakamlara satılır alacaklı ödemeleri yapılır. Kalanıda hissedar lara aktarılır.
    Adını yazdığınız beyefendinin (murat)
    Yaptığını söylediğiniz al sat işleri kendi ticari faaliyetleri olabilir. Alır, satar, malını satan varsa alır, mal almak isteyene mal satar. O arkadaşın alım satımlarının esas konu ile ne alakası var. İsteyen malını 3 TL ye satışa çıkarır isteyen 1 kuruşa satar. İsteyen hiç satmaz.
    Duyduklarımı burada zaman zaman paylaşırım. Onun dışında her hangi bir arka planım yoktur.
    Çağrım Müjdat Uslu'nun genyatırım holdingi aklı başında bir iş adamına devretmesi veya içini doldurup aktif hale getirmesidir.
    Ben hisselerimi bekletirim, olursa olur olmazsa olmaz. Selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Benim ağzımdan genyatırım iflas ettiğine dair, tek hece çıktımı. Hisselerinizi satın, kurtulun diye bir kelam duydunuzmu, Hisselerinizi şu fiyattan alırım diye bir talebim oldumu.Bilgilendiğim jeneratörün iflasının onaylandığı ve jeneratörün iflas masasına geçtiği, iflas masasından da satılacağı...iflas masasında iş ve işlemlerin neler olacağını süreç belirler.
    Tolstoy kardeşim,iflas masasından yapılan satıştan, dediğiniz miktar paranın gelme olasılığı olsa iflas etmezdi. İnşallah dediğiniz rakamlara satılır alacaklı ödemeleri yapılır. Kalanıda hissedar lara aktarılır.
    Adını yazdığınız beyefendinin (murat)
    Yaptığını söylediğiniz al sat işleri kendi ticari faaliyetleri olabilir. Alır, satar, malını satan varsa alır, mal almak isteyene mal satar. O arkadaşın alım satımlarının esas konu ile ne alakası var. İsteyen malını 3 TL ye satışa çıkarır isteyen 1 kuruşa satar. İsteyen hiç satmaz.
    Duyduklarımı burada zaman zaman paylaşırım. Onun dışında her hangi bir arka planım yoktur.
    Çağrım Müjdat Uslu'nun genyatırım holdingi aklı başında bir iş adamına devretmesi veya içini doldurup aktif hale getirmesidir.
    Ben hisselerimi bekletirim, olursa olur olmazsa olmaz. Selamlar
    Sn mahulli az çok takip ettiğim kadariyla iyi niyetinizde şüphem yok. Mesele şu sn balmu da paylaşım yapıyor ben de takip ediyorum yurtdışına acayip sevkiyat var. Fuarlara katılım var yırtığın hepsiburada gibi sitelerde satış yapılıyor. Bunu yapa kayyum değilse kim? Hala müjdat sa nasıl oluyor da iflas eden şirkette üretim ve satış yapabiliyor. Hangi ticari unvanla ihracat yapılıyor. Öyleyse bu gördüklerimiz gerçek ise geri dönüş neden olmasın ıflastan benim kafamı bunlar bulandırıyor. Ytd

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Sn mahulli az çok takip ettiğim kadariyla iyi niyetinizde şüphem yok. Mesele şu sn balmu da paylaşım yapıyor ben de takip ediyorum yurtdışına acayip sevkiyat var. Fuarlara katılım var yırtığın hepsiburada gibi sitelerde satış yapılıyor. Bunu yapa kayyum değilse kim? Hala müjdat sa nasıl oluyor da iflas eden şirkette üretim ve satış yapabiliyor. Hangi ticari unvanla ihracat yapılıyor. Öyleyse bu gördüklerimiz gerçek ise geri dönüş neden olmasın ıflastan benim kafamı bunlar bulandırıyor. Ytd

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortada o kadar çok gariplik var ki. Şirketin iflas etmesi yok iflas masası vs.vs. hepsi danışıklı dövüş. Bu şirket kaç yıldır iflasta. Mahkeme sonucu nezaman alındı. Eğer iflas masasındaysa borcu harcı bellidir. Müjdat denen şahsiyetinde malı mülkü belli. Kimse boşuna kafa yormasın. İstesin şirketleri kısa sürede borsa kotuna da aldırır. Bir şirket iflas edecek bankalara yığınla borcu olacak ve ama iflas eden şirket harıl harıl mal üretecek pazarlayacak. Adama çökerler bu ülkede. İsterse şeytanın sağ bacağı olsun. Müjdat gibilerini cin çarpmışa döndürürler. Döndürmüyorlarsa ozaman müjdat denen zırtapoz sağlam bağlamış demekki. Arada olan bizlere oldu. Sonuçta adam borsayı düşünmese bile üretimle servetine servet katmaya devam edecek .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •