-

Originally Posted by
Kartal
Anlaşılan haftaya bol bol ACC'yi şutlayanları göreceğiz

Ben ay sonunda karar vereceğim.
Haftaya ralli falan mı bekliyorsunuz üstadım
Ben daha yeni giriş yaptım o yüzden sıkıntı yok şimdilik
-

Originally Posted by
admustafa
Haftaya ralli falan mı bekliyorsunuz üstadım

Ben daha yeni giriş yaptım o yüzden sıkıntı yok şimdilik

Bir türlü düşemeyen şey yükselir.
-
bir sey soracam
Hisse fonu diyoruz ya. acaba tcd gibiler viopta calisiyorlarmi? Yani biz diyoruz hisse dusdu genelde fon da dusuyor, acaba bunlar viopta sat pozisyonu acmis olabilirlermi?
-

Originally Posted by
myfinans
Düşüşlerde de sıkıntılı olmaya başladı bu fon.
Yükşel
işte kayıp, gitti güzellim ralli.
Düşüşlerde yok bir fark
Kısaca,
O eski halinden eser yok şimdi.
suriye operasyonu başlayınca bir günde yüzde 5 düşüş olmuş tcd de dahil tüm hisse fonlar aynı şekilde çakılmış bir tek acc yüzde 2 buçuk düştükten sonra ertesi gün yüzde üçe yakın yükselerek taktir kazanmüştı. işte hayalimdeki fon demiş, burada da acc'yi bayağı bi övmüştüm. Sonrasında sattığım tcd'nin yerine acc almış, bu sayede endeks 96 binlerdeyken giriş yaptığım hisse fonunda yani acc'de ralliyi kaçırmıştım. Halbuki acc dışında hangi hisse fonu alsam güzel kazanırdım ama olmadı. Fon alırken sadece yıllık getiriye de odaklanmamak lazım. 6 ve üç aylık performanslar da önemli. istikrar olmayınca sıkıntı
-

Originally Posted by
shangil
bir sey soracam
Hisse fonu diyoruz ya. acaba tcd gibiler viopta calisiyorlarmi? Yani biz diyoruz hisse dusdu genelde fon da dusuyor, acaba bunlar viopta sat pozisyonu acmis olabilirlermi?
Tabiki o da var.
-

Originally Posted by
myfinans
Bir türlü düşemeyen şey yükselir.

Dinlemesin mi hiç
-

Originally Posted by
admustafa
Dinlemesin mi hiç

Benim istediğim 1 ileri 2 geri böyle böyle gene 98'lere inelim.
Oradan malları toplayalım.
Bir sonraki ralliye hazırlanalım.Ralli dedimde o fondan uzak duralım bu rallide tabi.
Sonrası Allah kerim.
Senaryom nasıl, iş yapar herhalde
-

Originally Posted by
myfinans
Tabiki o da var.
hocam o zaman tahmin anlamsizdir hic bir sey bilmiyoruz demi? Bunlari ay raporunda aciklamiyorlarki
88% hisse senedi fonu ne demektir aslinde yani 88% hisse islemidir viop ta olabilir demi? o zaman hatta indekste islem yapiyorlar belki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri