Sayfa 345/1000 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Anlaşılan haftaya bol bol ACC'yi şutlayanları göreceğiz Ben ay sonunda karar vereceğim.
    Haftaya ralli falan mı bekliyorsunuz üstadım Ben daha yeni giriş yaptım o yüzden sıkıntı yok şimdilik

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Haftaya ralli falan mı bekliyorsunuz üstadım Ben daha yeni giriş yaptım o yüzden sıkıntı yok şimdilik
    Bir türlü düşemeyen şey yükselir.

3. bir sey soracam

Hisse fonu diyoruz ya. acaba tcd gibiler viopta calisiyorlarmi? Yani biz diyoruz hisse dusdu genelde fon da dusuyor, acaba bunlar viopta sat pozisyonu acmis olabilirlermi?

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Düşüşlerde de sıkıntılı olmaya başladı bu fon.
    Yükşel
    işte kayıp, gitti güzellim ralli.
    Düşüşlerde yok bir fark
    Kısaca,
    O eski halinden eser yok şimdi.
    suriye operasyonu başlayınca bir günde yüzde 5 düşüş olmuş tcd de dahil tüm hisse fonlar aynı şekilde çakılmış bir tek acc yüzde 2 buçuk düştükten sonra ertesi gün yüzde üçe yakın yükselerek taktir kazanmüştı. işte hayalimdeki fon demiş, burada da acc'yi bayağı bi övmüştüm. Sonrasında sattığım tcd'nin yerine acc almış, bu sayede endeks 96 binlerdeyken giriş yaptığım hisse fonunda yani acc'de ralliyi kaçırmıştım. Halbuki acc dışında hangi hisse fonu alsam güzel kazanırdım ama olmadı. Fon alırken sadece yıllık getiriye de odaklanmamak lazım. 6 ve üç aylık performanslar da önemli. istikrar olmayınca sıkıntı

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    bir sey soracam

Hisse fonu diyoruz ya. acaba tcd gibiler viopta calisiyorlarmi? Yani biz diyoruz hisse dusdu genelde fon da dusuyor, acaba bunlar viopta sat pozisyonu acmis olabilirlermi?
    Tabiki o da var.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bir türlü düşemeyen şey yükselir.
    Dinlemesin mi hiç

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dinlemesin mi hiç
    Benim istediğim 1 ileri 2 geri böyle böyle gene 98'lere inelim.
    Oradan malları toplayalım.
    Bir sonraki ralliye hazırlanalım.Ralli dedimde o fondan uzak duralım bu rallide tabi.
    Sonrası Allah kerim.

Senaryom nasıl, iş yapar herhalde

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tabiki o da var.
    hocam o zaman tahmin anlamsizdir hic bir sey bilmiyoruz demi? Bunlari ay raporunda aciklamiyorlarki
    88% hisse senedi fonu ne demektir aslinde yani 88% hisse islemidir viop ta olabilir demi? o zaman hatta indekste islem yapiyorlar belki

Sayfa 345/1000 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •