Sayfa 7/999 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Çin'li diplomata kim yanlış diyebilir, özellikle de 2.dünya savaşından beri ABD dünyanın her köşesindeki kötülüklerin kaynağı oldu..

"US Is The Biggest Source Of Instability In The World," Says Senior Chinese Diplomat
    https://www.zerohedge.com/markets/us...inese-diplomat

2. rtn nin dahiyane matematik çalımları
    yatırımları sayarken eski paraya göre şu kadar katriyon yatırım yaptık
    borç hesabına gelince 6 sıfır atılmış hali
    1 tır kaç silah alır 1,000 10,000 ? * 33,000 33,000,000 330,000,000
    buldun cahil yandaşını kaktır rakamları

151 m3 dogalgaza 266 lira fatura gelmis. Visssss. Ocak-Subatta 600 goruruz bu yil.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    151 m3 dogalgaza 266 lira fatura gelmis. Visssss. Ocak-Subatta 600 goruruz bu yil.
    11 m3 23 tl gelmiş bana. M3 2 tl olmuş vay anam vay. Ocak, şubat gibi 270-300 m3 yakıyorum ben. [emoji17]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. 100 metreküpe 170 geldi bana geçen ay. Bu ay 127 metreküp güncel kullanım. 8 gün sonra kesiyorlar faturayı. O zamana değin 170 metreküpü bulur.

Birim fiyat 1,51.
    290 civarı bir fatura gelir. Kış gerçekten başlar ise kapı 600 liradan açılır gibi. Kira zaten 600 lira.

Allah'tan ev sahibi kombiyi değiştirdi. Elektrik faturası yüzde 32 zamma rağmen aynı kaldı.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, stratejik kurumların “vakıf†adı altında örgütlenen yapılar ve tarikatlara teslim edildiğini söyledi. Aygun, “ASELSAN, TAI gibi kritik kurumlarımızda kadrolaşma başlamıştır. Bu kadrolaşmada Hayra Davet Vakfı kilit rol oynamaktadır†dedi.

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, CHP’li Aygun, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tutanaklarına da geçen değerlendirmelerinde savunma sanayisine ilişkin kaygılarını dile getirdi. Aygun, “Atatürk’ün ‘Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır.’ sözlerine savaş açılarak Türkiye’nin en stratejik kurumları ‘vakıf’ adı altında örgütlenen yapılara ve tarikatlara teslim edilmektedir†dedi. Aygun, Hayra Davet Vakfı’nın, 15 Temmuz 2016 FETÖ darbesinden bir yıl önce, 7 Temmuz 2015’te İstanbul’da kurulduğunu, kuruluş senedi ilanının 10 Eylül 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandığına dikkat çekerek, tutanaklara da geçen şu değerlendirmeyi yaptı:

“Vakfın sitesinde vakfın manevi ismi olarak ‘Molla Muhammed Emin Er’ gösterilmektedir. Molla Muhammed Emin Er, Nakşibendi tarikatının son temsilcilerinden gösterilmektedir. Saidi Nursi kendisini ‘manevi öğrencisi’ olarak ifade etmiştir. Savunma sanayisinde ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAI) gibi kritik kurumlarımızda maalesef kadrolaşma başlamıştır. Üzgünüm ki bu kadrolaşmada Hayra Davet Vakfı kilit rol oynamaktadır. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk, TAI Uzay Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selma Nas, TAI Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, vakfın kurucu isimleri arasında yer almaktadır. Bu isimlerin hep Hayra Davet Vakfı’ndan gelmesi tesadüf müdür? Neden yöneticiler hep bu vakıftan tercih edilmiştir?â€

Aygun, ASELSAN’daki 100’ü aşkın mühendisin Hollanda’da bir şirkete transfer olduğunu kaydetti.

7. Eski düşük donanımlı dektop veya tablet bilgisayarlarınız için ilaç LUBUNTU.

https://lubuntu.net/

Bunu bilgisayara kurunca 512MB lik eski laptop tekrar işlevsel hale geldi. Kurulumu inanılmaz kolay. Kurulumdan sonra üzerine birkaç ek paket daha kurdum. Chrome (browser), Cups (printer), ve Network Manager (wireless) paketlerini terminal komut satırından apt-get install ile kurdum. Chrome üzerine reklamları engellesin diye adblocker plus eklentisini ekledim.

İşlevsel çalışır halde laptopı bir öğrenciye hediye ettim. Arayüz olarak Windowsa çok benziyor. Ama kaynak tüketimi o kadar az ki anlatamam.

Tavsiye ederim. Bir öğrencinin asgari bilgisayar ihtiyacını bu sayede karşılayabilirsiniz. Oyun oynayamaz ama ödevlerini takip edip yapmakta fazlasıyla yeterli oluyor.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın, CHP'li Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Kasım tarihinde Külliye'de yaptığını iddia ettiği görüşme haberinin kaynağı olarak gösterdiği Türktime gazetesi yazarı Talat Atilla'dan yeni bir açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu ile ilgili açıklama yapmaya davet eden Atilla, "Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım" şeklinde konuştu. Atilla'nın söz konusu paylaşımı Muharrem İnce'nin canlı yayında konuşurken yapması dikkat çekti.

Sayfa 7/999 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •