Sayfa 631/1013 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Çok yakında ABD deki trene son binen ahmak küçük yatırımcıların nasıl trenden inemediğini görürsünüz.
    Bir şey olmaz..KY harikalar diyarında artık..kazan-kazan durumu yani..

2010-2011 yıllarından beri ABD borsalarında çöküş bekleyenler hala bekliyorlar..

Para var huzur var..ve bu gidişle hep olacak..

2 sene önce faiz artışında öncü olacak BOE'nin hali ortada:

İngiltere MB faizi değiştirmedi, büyüme tahminini indirdi.
    BOJ'un durumuda ortada..geleceği görmek için BOJ'a bakmak yeterli..

Bu işler MB eliyle halledilebilseydi..BOJ şu ana kadar çoktaaaan..

Ha Trump gazı..belki fiscal tedbirler bir süre daha idare eder..

Sonrası malum bence..gidişat belli..

Faiz arttırıyorum-arttıracağım..bilanço küçültüyorum-küçülteceğim..

Cekler-ceklar..oyalanalım bir kaç sene daha..

Bakalım ''deleveraging'' gerçekleşek mi?

Olmaz...In debt we trust...

Hadi ECB tahvil alımını kessin mesela..

FED faiz arttırabiliyor mu..yada bilanço küçültebiliyor mu..

Göbekten bağlandılar birbirlerine..

2. At başı bankalar sağlam satış yemişler.
    Borsa bu.
    Dansöz dür dönüp yarın alabilirler de..

Ama bir sıkıntıları var gibi...

3. son 35 senedir küçük yatırımcıyı ortalama 7 senede bir indi bindi yaptırıyorlar. bu defa 9 uncu seneye girdik. o yüzden daha şiddetli bir çarpma olacak.

7 senede bir düzeltme olması daha iyiydi. 9-10 seneyi buldu mu düzeltmeler kanlı olur!

sonrada Warren Buffet Bill Gates Larry Page Mark Zuckerberg Steve Jobs yok bilmemne değer üreten hisselerden kazanıyor tarzı masallar.

Sizde kazanın. Temettü yatırımcısı olun masalları. Her gün kazanın. Asla düşmeyecek. Yeni bir döneme girdik... Masallar...

Borsa her zaman geleceği satın alır. Bugüne bakmaz.

Niye akıllı paranın malı satması lazım. Ama öyle hemen olmaz.. Yedire yedire yavaş yavaş. Bu süreçte 2018 ilk çeyreğine kadar devam edebilir. Ama daha fazlasına ihtimal vermiyorum.

paranın peg edildiği değeri sabit olmayan bir değere bina edip parayı borsalara yöneltirsen anormal balonlar görürsün.

soru şu herşey iyiyse güzelse bitcoin neden sürekli artıyor? cevap: peg edildiği ETF veya türev ürün yok.

fiziksel Para ve fiziksel Emtia larda aynı olacak. ama izin vermiyorlar. bir yere kadar da vermeyecekler.

JPMorgan ın Gümüş pazarını manipüle ettiği davadan beraat etmesi... Tam bir komedi.

Bizim basında bu konuda bir tane haber gördünüz mü? Hayır! Neden?

Appeals Court Overturns Dismissal in JP Morgan Silver Rigging Case
    https://www.marketslant.com/articles...ase-overturned

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bir şey olmaz..KY harikalar diyarında artık..kazan-kazan durumu yani..

2010-2011 yıllarından beri ABD borsalarında çöküş bekleyenler hala bekliyorlar..

Para var huzur var..ve bu gidişle hep olacak..

2 sene önce faiz artışında öncü olacak BOE'nin hali ortada:

BOJ'un durumuda ortada..geleceği görmek için BOJ'a bakmak yeterli..

Bu işler MB eliyle halledilebilseydi..BOJ şu ana kadar çoktaaaan..

Ha Trump gazı..belki fiscal tedbirler bir süre daha idare eder..

Sonrası malum bence..gidişat belli..

Faiz arttırıyorum-arttıracağım..bilanço küçültüyorum-küçülteceğim..

Cekler-ceklar..oyalanalım bir kaç sene daha..

Bakalım ''deleveraging'' gerçekleşek mi?

Olmaz...In debt we trust...

Hadi ECB tahvil alımını kessin mesela..

FED faiz arttırabiliyor mu..yada bilanço küçültebiliyor mu..

Göbekten bağlandılar birbirlerine..

4. YOK ASLINDA BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ; AMA BİZ OSMANLI BANKASIYIZ.

Her 3 nün bilancoları 4.5 trilyon dolara ulaştı.

5. bu döviz stoklayanların bildiği; bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Merak iyi değildir ama yine de sorayım.

ALMAYA DEVAM EDİYORLAR.
    Yerlilerin bankalardaki döviz mevduatlarında
    1 haftada 0,4 milyar $
    Yıl başından beri 18,5 milyar $
    ARTIŞ var.

6. Kgf kredileri dolara gidiyor galiba.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    TAŞINA, TOPRAGINA BİR BAŞKAKADIR BENİM MEMELEKETİM.

KARA PARA CENNETİDİR BENİM MEMELEKETİM.

http://www.abcgazetesi.com/inanilmaz...ldi-52892h.htm
    Kapalicarsida halicilik yapan kironun teki ile tanismistim adam harbi kiroydu. Yani ne gordu ne ahlak ne egitim hicbir sey yok

Laf arasinda Italyaya para toplamaya gittigini soyledi. Para toplamak ne demek dedim bende haliyle

megerse Italyan bir disci cok vergi kacirdigi icin kazancini dusuk gosterdigi icin yurtdisina da haliyle para cikarmak istemiyormus

Halilari almis bizimkinden sonrada gel Italyaya parayi orada vereyim demis

artik nasil bir kar marji varsa bu islerde adam Italyaya gidiyor tomarla Euro lari cebine koyup geri geliyor

Bu dedigim 2010 falan. Yahu guvenlikteki gorevliler nasil uyanmamislar nasil yakalanmamis adam anlamadim

Adamin demesine gore Kapalicarsida gayet normal bir olaymis bu

Bir de kapalicarsida yine bir yer var. Herkesin bildigi. Mesela ABD de alacaginiz para var. Ama kara para yada vergi kacagi oldugu icin banka uzerinden gondermek istemiyorsunuz

BU kapalicarsida ki dukkana gidiyorsunuz. Ki bu olayi ben defalarca baskalarindan da duydum

NY tan Ahmet abi 300 bin dolar yollayacak mesela sana. Kimin alacagi da belli. Ortada ne bir fatura ne kayit hicbir sey yok

Senin arkadasin NY ta o parayi mafyanin adamina veriyor. Mafyanin Istanbul daki ayagida 1 saniye icinde sana 300 bin dolari veriyor

Komisyon %1 atiyorum belkide %2.

Hurriyet gazetesinde Isvicre ve TR arasinda bu isi yapan insanlardan bahsedilmisti. Bazi ihracatcilar kullaniyormus bu sistemi milyonlarca dolar gidip geliyormus.

Birinci elden duymasaydim inanmazdim. Adam hala benim yasadigim sehirde ve esi bile anlatiyor kac defa AB sehirlerine bu sebeple gezmeye gittiklerini

Sunu soylemeye calisiyorum. Devletler isteseler bunu onler ama islerine gelmiyor. Cunku devlette isin icinde

Bunu onlemenin tek yolu ve en guzel temiz modern yolu nakit parayi yasaklamak. Ama asla yapmazlar.

Butun dunyada ekonomi ahlaki cokuntu icinde. Hersey dalavare uckaat. Bende cok gec kaldim bu olaylara ama neyse son yillarda uyandik ve sisteme uyduk simdi rahatiz.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ...
    Bir de kapalicarsida yine bir yer var. Herkesin bildigi. Mesela ABD de alacaginiz para var. Ama kara para yada vergi kacagi oldugu icin banka uzerinden gondermek istemiyorsunuz

BU kapalicarsida ki dukkana gidiyorsunuz. Ki bu olayi ben defalarca baskalarindan da duydum

NY tan Ahmet abi 300 bin dolar yollayacak mesela sana. Kimin alacagi da belli. Ortada ne bir fatura ne kayit hicbir sey yok

Senin arkadasin NY ta o parayi mafyanin adamina veriyor. Mafyanin Istanbul daki ayagida 1 saniye icinde sana 300 bin dolari veriyor

Komisyon %1 atiyorum belkide %2.....
    Benzer bişeyi o civarda çalışan bi bankacı arkadaştan duymuştum.
    Adamın iş yerine gittim odasına parmak iziyle vs. giriliyor diyordu...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 631/1013 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •