Sayfa 383/1000 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sadece Dünyagöz'den gelenle o zarar çıkmaz üstadım. Bunun Bimeks'i, Aynes' i, Akyürek Pazarlaması birde bilmediklerimiz var. O zaman neredeyse tüm ÖST içeren fonlarda da vardı bunlardan.
    Detaylı bakmadım tabiki dediğiniz östler varsa içinde tabiki zarar devam ediyordur, eski dağılımlara bakmak lazım.
    Sadece dünya göz zararı kadar karşılanmıştır.

Özet olarak öst içeren fonlara girerken 3 defa düşünün
    Dağılımlara bakın içinde ne var hangi firma, ben bu firmaya güvenmem dediğiniz bir öst varsa daha çok düşünün

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    tzv mk 12.10
    tzl mk 14.56
    zpk mk 14.44
    bunlar hepsi aynidir sonunda
    yormayin kendinizi!

3. ÖST'ler içinde bunlarında tahvili varmıydı acaba?
    Atlas uçuşları durdurmuş.
    https://www.airporthaber.com/havacil...-durdurdu.html

4.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    bunların özelliği nedir
    Ziraat bankasının valörsüz alınıp satılabilen fonlarıdır, içerikleri farklıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Detaylı bakmadım tabiki dediğiniz östler varsa içinde tabiki zarar devam ediyordur, eski dağılımlara bakmak lazım.
    Sadece dünya göz zararı kadar karşılanmıştır.

Özet olarak öst içeren fonlara girerken 3 defa düşünün
    Dağılımlara bakın içinde ne var hangi firma, ben bu firmaya güvenmem dediğiniz bir öst varsa daha çok düşünün
    Bu durumda tefastan gördüğüm kadarıyla borçlanma araçları fonlarının ve değişken fonların çpğunda öst var vede hepsi büyük risk içermiş oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat bankasının valörsüz alınıp satılabilen fonlarıdır, içerikleri farklıdır.
    teşekkürler sürekli zikredilince bilmediğim farklı bir özelliğimi var diye şüpheye düşmüştüm.

7.  Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Benja
    min 5,77'ye doğru uçuyor. Borsa yüzde yarım yukarı, döviz yüzde yarım yukarı hangisi suni?
    kuş dahi sebepsiz uçmaz derler, muhtemelen müttefikimizle sıkıntılarımız depreşecekm, mgk bildirisinde barış pınarının amacına ulaşıncaya kadar devam edeceği söylenmiş. Halk bank yeniden ısıtılabilir falan. Yabancılar her şeyi bizden önce öğreniyorlar. allah'tan dış piyasalar iyi ama sebebini bilemediğimiz bir karın ağrısı var. Dikkatli olmak lazım

8. fon ismini çekebilen bir formülünüz var mı.

Sayfa 383/1000 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •