Endeks de 3 gndr inip kp duruyor bir trl ynn belirleyemedi, hisse fon alp satarken srekli ters ke oluyorum, en iyisi imdilik ilem yapmadan beklemek, yoksa aldklarmz verdik bir de stne zarar etmeyelim.
Kendi yatrmcsn bilgilendirsin, onda sorun yok. Sorun piyasann effaf, ngrlebilir olmaktan giderek uzaklamas. Son cmleniz de bu hususu gayet iyi zetlemi vaziyette. Esasen ayn eyleri konumaktayz stadm; fon piyasas zaman getike karman orman bir sisteme dnmekte ve daha emekleme safhasnda bile olmadn hesaba katarsak ilerleyen gnlerde iimiz imdikinden ok daha zor bir hal alacak. Umarm bir zamanlar hisselerde yaplan alengirli iler fonlar arasnda yaplmaz.
stadm evet ayn eyleri konuuyoruz . Portfy dalm raporu effaf deilse ne olduu yazlmamsa uzak duruyorum genelde o fondanSanrm prtfy dalm raporlaryla ilgili dzenleme skntl biraz.
MADDE 10 (1) Portfy dalm raporlar, Tebliin 2 numaral ekinde yer alan formatlara uygun ekilde hazrlanr.
(2) Portfy dalm raporlarnda, dn menkul kymet verme ilemleri ile trev ara ilemlerine yer verilmesi zorunludur.
(3) Portfy dalm raporlarnda, endeks fonlar iin son bir ve aylk dnemler itibaryla hesaplanan korelasyon katsaylarna, borsa yatrm fonlar iin ise, son bir yllk dnem iin hesaplanan takip fark ve takip hatas ile takip farknn ve takip hatasnn nemli lde artmas durumunda farkn gerekelerine ilikin bilgilere yer verilmesi zorunludur.
(4) lgili aya ilikin alm satm detaylarna yatrmcya sunulacak rapor nshalarnda yer verilmeyebilir.
Yatrm Tavsiyesi Deildir
Deveye sormular neren doru..
Bizde iler hep byle maalesef. Daha hl cevap gelecek Borsa stanbul'dan. dari mahkemede dava ama sresi yarn doluyor. Kamu kurumlarmz iyi i baardlar, hepsini tebrik ediyorum.
Yer mleri