Sayfa 396/1000 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Endeks kapanışa kadar hangi yöne gider bilmiyorum ama tcd pörtföyü eldeki verilerle ciddi artıda.Dün tcd yi negatife çeviren aghol hissesi idi.Bu gün pörtföyde ağırlığı olan hisseler endek üzeri pozitif.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum teşekkürler, böyle bir habere ihtiyacımız vardı. zira birkaç gündür ciddi tadı kaçmıştı tcd'nin.

2.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    bende bugün OPB denedim ancak YKB sisteminde göremedim bir kaç kez kez denedim fon ismi yoktu. işlem 12.00 dan önce.

sanırım dikkatli bakmadınız,

3. Endeks de 3 gündür inip çıkıp duruyor bir türlü yönünü belirleyemedi, hisse fon alıp satarken sürekli ters köşe oluyorum, en iyisi şimdilik işlem yapmadan beklemek, yoksa aldıklarımızı verdik bir de üstüne zarar etmeyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Belli aralıklarla yatırımcılarını bilgilendiriyorlardır diye düşünüyorum üstadım. Dağılım raporu zorunluluğu olan ve gönderen fonlarda bile %82 hisse yazıp hisselerinin adını yazmayan fonlar mevcut.
    Kendi yatırımcısını bilgilendirsin, onda sorun yok. Sorun piyasanın şeffaf, öngörülebilir olmaktan giderek uzaklaşması. Son cümleniz de bu hususu gayet iyi özetlemiş vaziyette. Esasen aynı şeyleri konuşmaktayız üstadım; fon piyasası zaman geçtikçe karman çorman bir sisteme dönüşmekte ve daha emekleme safhasında bile olmadığını hesaba katarsak ilerleyen günlerde işimiz şimdikinden çok daha zor bir hal alacak. Umarım bir zamanlar hisselerde yapılan alengirli işler fonlar arasında yapılmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Kendi yatırımcısını bilgilendirsin, onda sorun yok. Sorun piyasanın şeffaf, öngörülebilir olmaktan giderek uzaklaşması. Son cümleniz de bu hususu gayet iyi özetlemiş vaziyette. Esasen aynı şeyleri konuşmaktayız üstadım; fon piyasası zaman geçtikçe karman çorman bir sisteme dönüşmekte ve daha emekleme safhasında bile olmadığını hesaba katarsak ilerleyen günlerde işimiz şimdikinden çok daha zor bir hal alacak. Umarım bir zamanlar hisselerde yapılan alengirli işler fonlar arasında yapılmaz.
    Üstadım evet aynı şeyleri konuşuyoruz . Portföy dağılım raporu şeffaf değilse ne olduğu yazılmamışsa uzak duruyorum genelde o fondan Sanırım pörtföy dağılım raporlarıyla ilgili düzenleme sıkıntılı biraz.

MADDE 10 (1) Portföy dağılım raporları, Tebliğin 2 numaralı ekinde yer alan formatlara uygun şekilde hazırlanır.
    (2) Portföy dağılım raporlarında, ödünç menkul kıymet verme işlemleri ile türev araç işlemlerine yer verilmesi zorunludur.
    (3) Portföy dağılım raporlarında, endeks fonlar için son bir ve üç aylık dönemler itibarıyla hesaplanan korelasyon katsayılarına, borsa yatırım fonları için ise, son bir yıllık dönem için hesaplanan takip farkı ve takip hatası ile takip farkının ve takip hatasının önemli ölçüde artması durumunda farkın gerekçelerine ilişkin bilgilere yer verilmesi zorunludur.
    (4) İlgili aya ilişkin alım satım detaylarına yatırımcıya sunulacak rapor nüshalarında yer verilmeyebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Atlas içeren öst fon tespiti yapan varmı?
    sabah panik içinde bütün öst leri satip ppf ye çektim
    şimdilik ödememe gibi bir durum yok sanırım
    artık borsanın 99 bine inmesini bekleyeceğim

7. Deveye sormuşlar neren doğru..

Bizde işler hep böyle maalesef. Daha hâlâ cevap gelecek Borsa İstanbul'dan. İdari mahkemede dava açma süresi yarın doluyor. Kamu kurumlarımız iyi iş başardılar, hepsini tebrik ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kartal üstadım özel fon soruyordunuz geçen gün son bir ayda %32 kazandırmışlar 4 kişiye
    Ak Portföy MİMKA Serbest Özel Fon katılma payları önceden belirlenmiş kişilere tahsis edilmek üzere kurulmuş özel fon niteliğindedir.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AIH

Ak Portföy RTH Serbest Özel Fon katılma payları önceden belirlenmiş kişilere tahsis edilmek üzere kurulmuş özel fon niteliğindedir.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AIM
    Önceki 9 ayda yatıp bütün primi son 3 ayda yapmış fonların efendisi üstadım. Nitelikli de olsak bu fona giremiyoruz sanırım değil mi

Sayfa 396/1000 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •