Sayfa 137/194 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1548 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. galipcimin taktigi ayni bir kagit ivme alirken digerini eksiye cekiyor artidan cikan eksideki kagidina girsin para kacmasin diye..avgyo dan cikan ky ye avturda tezgah aciyor ;)
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. 20kusur olan sayimiz 10a dusmus bugun galipcim bikan ky.den almis gibi...3 is gunu 1.53 uzeri kapanis olmadan yukselis teyit olmaz...yeni ky dikkat etsin...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. kalici bir alis islemi olmasa bile en azindan uzun suredir ilk kez tahtaya patron yada kurumundan giris cikis oldu...mtryo alip satmis...bakalim yarin baska kurum yada patron gelecek mi !

bu arada mtryo ve atlas bu gun avturda satis yapmis...belki bize gelirler kim bilir...

Son düzenleme : illim; 27-11-2019 saat: 20:54.

4. sekerden kim aldi acaba...eger kisi adina alimsa yarin sabah kap dusede bilir...paravan sahipsiz alimsa feyk de cikabilir...cigdem hanim satarken sekerden çıkmıştı kaadı...ay sonu icin son iki gun belliki sert gececek...bakalım niyet çıkar ortaya henüz belirsizligi surduruyor galipcim...

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sekerden kim aldi acaba...eger kisi adina alimsa yarin sabah kap dusede bilir...paravan sahipsiz alimsa feyk de cikabilir...cigdem hanim satarken sekerden çıkmıştı kaadı...ay sonu icin son iki gun belliki sert gececek...bakalım niyet çıkar ortaya henüz belirsizligi surduruyor galipcim...

bence şeker yatırım alımları, kişi alımı, galip in kızları almıştır. (pardon el değiştirmiştir. ). şahıslar için %5 i geçmedikçe bildirim zorunluluğu yok diye biliyorum ama yanlış da olabilirim.

yabancı (gürcüstan ) hergün istikrarlı alım yapıyor. ben de yabancı oranı %10 u geçince çok hızlı yükseliş gelir diye bekliyordum ama bugün yazdığım gibi strateji değiştirdi. spk radarına girmeden devam edecek gibi.

buradan alınır mı derseniz , bence alınmaz. her an tersine dönebilir. ben maliyetimi yükseltmemek için almıyorum. elimdeki ile yetinme kararındayım . zaten şundan emin olun küçük yatırımcı almaya başladığı an yükseliş bitmiştir. ben galibin lot hesabı yaptığından adım gibi eminim. bence izlemek en doğrusu. herkesin satacağı bir yer ve hedef illaki vardır ancak ben kısa vadede satmayı düşünmüyorum. ne zaman ve hangi fiyattan vedalaşırız bilmiyorum ama en az 3-4 ay bekleyebilirim.

metro yatırım holdingte yapılan trade paraları ve en son sattığı tüm holding hisselerinden gelen parayı ne yapacağını merakla bekliyorum. nakit parayı ne yapacağını bir öğrenelim, kararımızı ona göre veririz.

6.  Alıntı Originally Posted by r.elmali Yazıyı Oku
    bence şeker yatırım alımları, kişi alımı, galip in kızları almıştır. (pardon el değiştirmiştir. ). şahıslar için %5 i geçmedikçe bildirim zorunluluğu yok diye biliyorum ama yanlış da olabilirim.
    ustad sirketin yonetim kurulunda üye olan sahislar icin %5 kriteri yok. onlar her alim yada satimini kapa bildirmek zorunda. %5siniri sirketle bagi bulunmayan diger ky. yada by.ler icin olan kriter...yani kizlar adina alim varsa kapa bildirim zorunlu.

7. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ustad sirketin yonetim kurulunda üye olan sahislar icin %5 kriteri yok. onlar her alim yada satimini kapa bildirmek zorunda. %5siniri sirketle bagi bulunmayan diger ky. yada by.ler icin olan kriter...yani kizlar adina alim varsa kapa bildirim zorunlu.
    teşekkürler. iyi ki sizin gibi bilgi odaklı kişiler forumda.

Sayfa 137/194 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •