Bütün forumdaşlara merhabalar. Başlıkta yeniyim. Gırtlağıma kadar hissedeyim. Yeteri kadar kazandığımı düşünüp birazını satıp PPF'lerde park etmek istiyorum, malum 2020 yılı fırtınalı geçecek.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var, hangi ppf'leri önerirsiniz, bir de alım satımlar da dikkat etmem gereken hususlar varsa, yazarsanız sevinirim. Başlıkta daha önce mutlaka ppf'ler ayrıntılı olarak konuşulmuştur ama bunlara ulaşamıyorum, çünkü forum search fonksiyonunun 3 harflilerle arası iyi değil.saygılar...
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Evet hiç bir şey düzgün çalışmadığı gibi arama da sıkıntılı
Ppfler zaten az sayıda var çoğu aynı içerik bazılarında bono var az seçin birini kullanın çok kafa yorulacak bir durumu yok yani aylıkta vk6,ztl,hll gitmiş önde.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post3926052
Alım satım hakkında bilginiz yoksa konunun ilk sayfasını okuyun.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
üstadım, öncelikle kendinizi fazlasıyla özlettiğinizi söylemek isterim. en son yazdığınız sıralar ful tcd'deydiniz diye hatırlıyorum. acaba hangi gün çıkış yaptınız? bir de şu ara tcd'de performans düşüklüğü var? portföy büyüklüğü yüz milyonu aştı. bu durum, ilerisi için iyi mi, yoksa artık eski performansını göstermesini zorlaştırır mı? bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Yer İmleri