iiyi ama once talep toplanacak sonra tabana yayilmayacakmi.
2 gun kabataslak toplam 6 saat talep toplanacak , sonra aritmetik dagitim yapilacak.
bu acidan sizin bakis aciniz epey yalnis bence. toplamda 1 milyon lot alis girende 10 bin lot alis girende ayni miktarda hisse alacak.
oransal dagitim degil, aritmetik dagilim yapilacak.
algilik bir durum yok
yatırım tavsiyesi degildir
Derasta iyi sayılabilecek bir kar ettim. Objektif paylaşım yapınca birileri saydırmaya başlayınca anlıyorum hissenin gideceğini
Galibin hisselerini de az çok bilirim. Ben ağa tabirini kibar feyzoyu seyrederken kullanmıştım ama neyse. Galip dayı derim nedense. Hisse netteki takip ettiğim biri sürekli daaaayiiii galip daaayiiiii derdi..
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Sayın hayek son halka arzlara baktığımızda birincil piyasadan arz edilen senetlerin hepsi birinci gün saat 13 10 da bitti. Ben bu yüzden biraz tırstım.ilk gün yeterince gelmediğini düşündüm.normalde kalan lotlari gedik üstlenecek.yarin gorecez bakalım ne işler olacak....ytd
Son yıllarda borsaya acılan şirketin denetim firmasında çalışan biri ile tanıştım.
Dedim ki neden borsaya girdi?
Dedi ki "bunlar reis(!)e yakındı. Sonra bunları kovdu ( o başka bir ifade kullandı) onlar da şirket daha kötüleşmeden halka arz (!) etmeye karar verdiler.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arz fiyatının çok altında borsada işlem gören yüzlerce şirket varken bu hisseye umut bağlamak yanlış olur..
cuma saat 13.10 da payınıza düşeni göreceksiniz...ne kadar talep gördüğünü anlarız...bende bu gün banka şubeme gittim beni üzmeyecek miktarda taepte bulundum.
yükselen gibi olmaz umarım ne zaman işlem görmeye başlayacak net olarak
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri