Originally Posted by Pscyokinesis Sata ssd çok kasıyor PC yi nvme ye geçsem diyorum kullanan yorumu olan var mı hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Aslan insan bir hosgeldin der Ayagin nasil oldu
Originally Posted by myfinans 122 olmuş büyüklük, hergün anormal giriş oluyor, kaçan yok giren çok. Aylik getirisi ppf duzeyine dustu Neden girer millet anlamamki
Originally Posted by Webster Bise demedim pasam Azer bulbule kor kursunu soyle dedim Rahmetlinin en sevdigim sarkisiydi Ben sizin yerinizde olsam sakatlık çıkmasın diye sırf bu başlığa yazardım. Merak eden takipçileriniz bi zahmet gelip burdan okusunlar.
Originally Posted by myfinans Ben sizin yerinizde olsam sakatlık çıkmasın diye sırf bu başlığa yazardım. Merak eden takipçileriniz bi zahmet gelip burdan okusunlar. Olmaz Bu dediginiz onun isine yarar O kim biliyorsunuz
Originally Posted by myfinans Tanıtımda öyle anlattı, öle hergün ne geldi ne gitti bakamayacaksınız dedi. Nitelikli olanlardan giren olursa artık günlük size sorar ne olmuştur bu gün diye Dağılım raporlarını sadece yatırımcılarına gönderiyorlar Ben hesaplayamam üstadım
Originally Posted by admustafa Dağılım raporlarını sadece yatırımcılarına gönderiyorlar Ben hesaplayamam üstadım Yatirim yapin sizde Allah allah cozum cok basit
Originally Posted by admustafa Dağılım raporlarını sadece yatırımcılarına gönderiyorlar Ben hesaplayamam üstadım Yatırımcıları ısrarıyla sizede gönderirler, adamlar günlük nasıl öğrensinler yoksa.
Originally Posted by myfinans Yatırımcıları ısrarıyla sizede gönderirler, adamlar günlük nasıl öğrensinler yoksa. Bankaci degil mi Hepsi boyle 😃
Forum Rules
Yer İmleri