-
O nedenle pazartesi aylik getirisi yuzde 1.1 olacak ..ina
-

Originally Posted by
Webster
Mkk turev poz haric gosteriyor
Yaniltir
En dogrusu p.tesi sabah
Ayni fikirdeyim..
-

Originally Posted by
drselcuk
Ayni fikirdeyim..
Selcuk hg nerelerdesin
-

Originally Posted by
admustafa
Çelişkinin nereden kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz üstadım ?
Kamu ustadim bu
Neyin eksik neyin tam yansitildigini bilemeyiz ama mkk verisine gore hatali getiri olduguna eminim. P.tesi bunu goreceksiniz pangaci
Ya sen nerden cikardin mkk dan dogru veri alindigini
Neden simdiye kadar p.tesiyi bekledik o zaman 😃😃😃
-

Originally Posted by
Webster
Kamu ustadim bu
Neyin eksik neyin tam yansitildigini bilemeyiz ama mkk verisine gore hatali getiri olduguna eminim. P.tesi bunu goreceksiniz pangaci
Ya sen nerden cikardin mkk dan dogru veri alindigini
Neden simdiye kadar p.tesiyi bekledik o zaman
Görürüz üstadım
Her fon MKK'ya fiyat bildirimi yapmadığından dolayı bekledik Pazartesiyi üstadım. Bugüne kadar Cumartesi MKK'dan hesapladığım bilgilerle Pazartesi gelen fiyat arasında bir uyumsuzluk görmedim. Fiyatları yazalım isterseniz Pazartesi günü karşılaştırırız
-

Originally Posted by
admustafa
Görürüz üstadım

Her fon MKK'ya fiyat bildirimi yapmadığından dolayı bekledik Pazartesiyi üstadım. Bugüne kadar Cumartesi MKK'dan hesapladığım bilgilerle Pazartesi gelen fiyat arasında bir uyumsuzluk görmedim. Fiyatları yazalım isterseniz Pazartesi günü karşılaştırırız
Len sadicim ins sen dogrusundur da p.tesiyi beklemek zorunda kalmayiz
Yineliyorum eid mkk ya gore bende 0.01 gosteriyor. Bazilari ise hic degismemis bu mumkun mu?
Yaz bakalim p.tesi hakliymissin web dersin 😃
-
sayin admustafa siz bir kez yazmisdiniz adet uzerinden bakin
atiyorum ben bugun atiyorum 1000 adet fonun sahibiyim. yarin acaba fiyat yari olursa ve ya haata sifir olursa ve yeniden bir gun sonrasi fiyat 2 gun oncesinin fiyatina gelirse acaba benim param batmis olmazmi? yani ben 1000 adet fona sahibim ve ona bakmaliyim demi?
-

Originally Posted by
Webster
Mkk turev poz haric gosteriyor
Yaniltir
En dogrusu p.tesi sabah

Originally Posted by
Webster
Selcuk hg nerelerdesin
Yoğun is hayati çok giremiyorum. Fonlarimla devam ediyorum.. TOT YFV AHU AIS OSD ...TOT merdiven yapmali yoksa çok dusuk kalacak. Bu hafta yuzde 0.8 1 arasi bekliyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri