Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı olan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi. Bu konuda aramızda güzel analizler yapan arkadaşlar var ve aramızda bu yönüne güvendiği arkadaşları veya takip ettiği kişiler olanlarda vardır sanıyorum örnek vermek gerekirse bir arkadaşımız bir YouTube kanalı tavsiye etti, bende o kanalı takip etmeye başladım, bilgi bilgidir (tabiki kendi süzgecimizden geçirerek). Endeks öngörülerine güvendiğim birisi var, kendisi endeks yönü ve hatta vadesine kadar (vade 1-2 gün şaşıyor bazen). Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

Bence münasip

3. Özür dileyerek birşey sormak istiyorum bilmediğim için soruyorum bunu herhangi bir fon aldığımız zaman haftasonu herhangi getiri vb şey oluyormu yoksa 3 günün kârını pazartesi hesaba geçiyor mu ? Şimdiden cevaplarınız için çok tsk ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı o
    lan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi. Bu konuda aramızda güzel analizler yapan arkadaşlar var ve aramızda bu yönüne güvendiği arkadaşları veya takip ettiği kişiler olanlarda vardır sanıyorum örnek vermek gerekirse bir arkadaşımız bir YouTube kanalı tavsiye etti, bende o kanalı takip etmeye başladım, bilgi bilgidir (tabiki kendi süzgecimizden geçirerek). Endeks öngörülerine güvendiğim birisi var, kendisi endeks yönü ve hatta vadesine kadar (vade 1-2 gün şaşıyor bazen). Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

çekinmeden paylaşın, sonuçta kararı kendimiz veriyoruz. Aklı başında analizler yapıyorsa neden paylaşmayasınız? Sonuçta gelecekte olacağı kimse yüzde yüz bilemez. Analizler, bizlere sadece fikir verir. Ben haluk canberk'i tavsiye ettim. Siz de tavsiyenizi yapın lütfen

5.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı olan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi. Bu konuda aramızda güzel analizler yapan arkadaşlar var ve aramızda bu yönüne güvendiği arkadaşları veya takip ettiği kişiler olanlarda vardır sanıyorum örnek vermek gerekirse bir arkadaşımız bir YouTube kanalı tavsiye etti, bende o kanalı takip etmeye başladım, bilgi bilgidir (tabiki kendi süzgecimizden geçirerek). Endeks öngörülerine güvendiğim birisi var, kendisi endeks yönü ve hatta vadesine kadar (vade 1-2 gün şaşıyor bazen). Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

Endeks bu aralar öyle değişken ki hiçbir tahmin kolay kolay tutmuyor, eksi başlıyor alış veriyoruz artı kapatıyor yüksekten almış oluyoruz veya tam tersi oluyor, bu hafta 4 kere ters köşe oldum. Belki de son zamanlarda hisse fon girişi çok oldu herkese kolay para kazandırmak istemiyorlar. Ama bu tarz paylaşımlar iyidir tabi, değişik kişilerin fikirlerini de okumak isterim.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Endeks bu aralar öyle değişken ki hiçbir tahmin kolay kolay tutmuyor, eksi başlıyor alış veriyoruz artı kapatıyor yüksekten almış oluyoruz veya tam tersi oluyor, bu hafta 4 kere ters köşe oldum. Belki de son zamanlarda hisse fon girişi çok oldu herkese kolay para kazandırmak istemiyorlar. Ama bu tarz paylaşımlar iyidir tabi, değişik kişilerin fikirlerini de okumak isterim.
    günlük hareketleri takip etmek anlamsız
    biz fonlara satış verip para fondan dönene kadar
    malı elimize veriyorlar

7. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HDH

Fon Toplam Değer (TL) 216.142,17

Oğlu ya da kızına aitmidir nedir ? Bu paraya serbest fon kurulmaya başlandıysa gerekli müracaatları biz de yapalım. Aylık getiri % 108. Bu getiriyi yapsınlar kârın yarısını alsınlar. Hemen 500K koyuyorum, yarın, hatta bugün elden verecem.

8. Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı olan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi.
    Üstadım, burada belki 10 kez, hem de örnekleriyle (en azından takip ettiğimiz ve gayet mükemmel yönetilen fonlar için söylüyorum) endeksle bir işimiz olmadığını yazdık, çizdik. Yapın güzel bir portföy bakın keyfinize yahu. Endeksin yönü ve vadesini bilenin zaten burada işi olmaz, gider VIOP'ta para basar.

Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •