Sayfa 37/401 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 289 - 296 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Daha gidecek yolu var yarın ve sonrası aynı seviyelere gelecektir .ama güzel kazanıyorum. Söke dün söz verdim 2 TL den aşağı satmam

2. kadem.jpg kademeler

3. 1016124 0.96 0.97 485215
    489535 0.95 0.98 513849

0,96 1 m yazdı , şimdi sildi , palada canlı çok...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. yazdı sildi gördümde bazen gel gelde olabilir
    ytd

5. ekran kullanan arkadaşlar , hangi firmadan kaç paraya derinlikli ekranınızı izleyebiliyorsunuz acaba?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. Filozofa bilgi verneyin. Söke paylaşabilir. Ne demek olsa geçen hafta ben alın derken o almayın diyordu.😂😎

7. Forex 3 aylık 237

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cokgezer Yazıyı Oku
    Filozofa bilgi verneyin. Söke paylaşabilir. Ne demek olsa geçen hafta ben alın derken o almayın diyordu.😂😎
    Ben kimseye alın almayın demedim-demem,bu işler tehlikelidir.
    Ancak hisseyi 81'lere kadar basanlara çok kızgınız o ayrı...
    Bugün 0.90 ı kırışını görünce geldim gene,iyiki de gelmişim,niyet ciddi gibi
    [emoji3] [emoji106]

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 37/401 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •