Almak için nasıl bir yol var ?
(Ben Teb ile çalıştım. Hanım ilk defa oradan hesap açtı. Zaten reklamlarında da ilk defa tanışma faizi olarak 0,98 diye geçiyor ancak o orandan vermiyorlar 1895 findex notuna. 1,08 den veriyorlar. Aylık kredi taksidinin 4 katı kazancına rağmen ipotek teminatı da istiyorlar ve istenilen krediyi de belki verebiliyorlarmış. Sizin de belirttiğiniz gibi konut dask , konut eşya , expertiz , ipotek koyma , hayat sigortası 5 yıllık vb şeyleri satmak için müşteri temsilcilerine aşırı bir baskı var)
kredi çıkıp parayı kullandıktan sonra bu hayat sigortasını , dosya masrafını geri almanın bir yolu var mıdır? kredi tutarının mislilerce değerli konuta ipotek koyuyor zaten banka
Önce bankaya dilekçe ile başvuracaksın. Hayır diyecek ardından TBB hakem heyetine gidilecek. Krediye ek böyle bir ürünü zorla sattılar. Almazsam ekranları kredi başvurusunda ilerlemiyormuş (Ziraat bana öyle demişti). İlerlesin diye kabul ettim. Şimdi ilerledi. Paramı geri istiyorum.
Kaynak önemli
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
sağolun sn.diproyal
@shangil : dövizi TL ödeyerek almamıştım zaten. İhrac edilen ürün satışından yurt dışından geldi.
@fan : Dövizde düşüş beklemiyorum ancak tcmb'nin uyguladığı sermaye kontrolü nedeniyle belirli bir süre yatay bant olabilir. Ama ben de herkes gibi emin değilim. İşin doğal dengesiyle gelişmediğinin farkındayım ancak tcmb çok güçlü bir sermaye kontrolü uyguluyor. Kısa vadede bundan vazgeçmeyebilir. (Gücü yettiği yere kadar)
@dell14 : Ocak ayında banka bilanço dönemi geçeceği için mi yükseliş bekliyorsunuz?. Bugün 5.7475'ten sattım yarısından biraz fazlasını. %12.20 'den 45 gün bağladım. Ben de kararsızım. Vadeli döviz alacağım var onu hedge etmek için TL mevduat ürününü kullanmayı düşündüm.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri