Bugun kalkarsa ki kalkacak bence tavan bile kapatabiliriz...
Bugun kalkarsa ki kalkacak bence tavan bile kapatabiliriz...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yine aldım sabah tabandan kalkınca eşlesme alayım dedim ama 10.92 iken şu anda 10.89 fiyat 68103 +1725
Bakalım ne yapacak
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
10.90 71586 -20169
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
10.51 ve 8.99 umarım 10.51 den döner
İnternette hoca ve müritleri smart'ta olsa gerek
Bilen bi güzel kardeşim yazabilir mi
Normalde KAP ta şirket künyelerinde yazar ben göremedim. Bu kağıt ne zaman borsaya kote oldu? Yani halka arzı ne zaman?
Biraz bakındım Temmuz 2019 yazıyor, doğru mu acaba?
En düşük fiyat 1.56 en yüksek 15.60 görünüyor. Eğer ki sitenin haberinde dedikleri gibi 2 ayda 2.5 tl den 15tl ye çıktıysa bunun halka arz fiyatı 1.5-2 tl arası doğru mu? Bilen biri yazabilir mi lütfen. Nasıl bi film dönmüş çözmeye çalışıyorum.
Çünkü adama sorarlar madem bu kağıt 10-15 tl ise neden halka arz fiyatını 1.5-2 tl hesapladınız diye. Halka arz fiyatları ince elenip bi çok parametreye bakılarak hesaplanıyor.
Hee bu eski bi borsa şirketi ise lafım geri çünkü kapta göremedim lakin inteenette yazıldığı gibi haziran-temmuz 2019 yeni halka arz edilen bi şirketse o zaman adama sorarlar Kamil, madem bu şirket 15 tl lik 1 lotu neden 1.5 tl den halka arz fiyatı hesapladın diye??? Arada geçen 3-4 ayda mı hazine olduğu keşfedildi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Dün dedim ya daha aşağı gider sabah tabandı ama bozup yüksek açınca ben de tekrar aldım ama negatif duruyor döner illaki ama nerden döner gedik satmıyor ky kendi ayağına sıkmakla meşgul hoca ve müritleri smart akcns da CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri