Sayfa 32/377 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3016 madde; 249 - 256 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. yahu bunun neresi olumlu? bilançonun tüm kalemlerine amirdir satış geliri, satış olmazsa hiçbirşey olmaz resmen 32 milyondan 15 milyona düşmüş. yedek desen zaten hiç yok. hala olumlu bişiler yazıp insanları kandırmayın.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. bu firma tahminimce pazar değişimi yaşayacaktır bu gidişle. inşallah olmaz ama hislerim bu yönde. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by isseymiyake Yazıyı Oku
    yahu bunun neresi olumlu? bilançonun tüm kalemlerine amirdir satış geliri, satış olmazsa hiçbirşey olmaz resmen 32 milyondan 15 milyona düşmüş. yedek desen zaten hiç yok. hala olumlu bişiler yazıp insanları kandırmayın.

Arkadaş 2015/3 ay hasılatı 19 milyon baktın mı hiç bilançoya.. hasılat azalmış olumsuz demişim.. benim yazılarımda neden art niyet arıyorsun anlamadım.. kendi fikirlerimi yazıyorum.. sende araştır ortaya rakamları dök bizde anlayalım..
    şirketin finansal borçları azalmış, döviz borcundan kurtulmuş bunların nesi yanlış açıklarmısın... ?

asıl senin yazdıkların iftiraya giriyor, pazar değişimi felan nerden uyduruyorsun bunları, Varmı delilin yada başka bir bulgun ?

4. Noldu hisseye yeni yatırımcı girmesin mi istiyorsunuz anlamadım.. yoksa yeteri kadar hisse mi toplayamadınız ?
    kime çalışıyorsun arkadaş ? burada bu kadar kötü şeyler yazıyorsan neden bu şirkete yatırım yapıyorsun ? tabii elinde hisse varsa... aynı şeyi geçen günde yaptınız, şirket faaliyetlerini durdurmuş dediniz.. ertesi gün hisse yükseldi.. herkesin kendi aklı var ? ben kimseye etki etmiyorum ve kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyorum...

İhale Kazanılması A+ A-
    Özet Bilgi
    Samsung Electronics?ten İhale Kazanılması Hakkında
    İlgili Şirketler
    [SAYAS]
    İlgili Fonlar
    []
    İhale Kazanılması

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

İhale Konusu
    Satış Noktası Kurumsal Kimlik Uygulamaları

İhaleyi Açan Taraf
    Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi

İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
    24/4/2017

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
    -

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
    -

İhaleye Teklif Verme Tarihi
    04/05/2017

İhalenin Kazanıldığı Tarih
    10/05/2017

İhale Bedeli
    1.112.000.-TL

İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
    1.112.000.-TL

Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
    %6,97

Açıklamalar
    Ortaklığımız Samsung Electronics'in 10 satış noktasının muhtelif kurumsal kimlik ürünlerinin tedariki amacıyla düzenlenen ihaleyi kazanmıştır. İhale bedeli yaklaşık 1.112.000 TL olup nihai metraja göre nihai hakedişte artış olabilecektir.

Ortaklığımız tarafından Samsung Electronics'ten daha önce alınan işlerle birlikte bu yıl içerisinde yüklenilen toplam bayi sayısı 15, toplam bedeli ise nihai hakedişlere tabi olarak yaklaşık 1.625.000 TL'ye ulaşmış olup ortaklığımız düzenli tedarikçiler arasında yerini almıştır.

Yönetim Kurulumuzun 24/4/2017 tarih ve 2017/8 sayılı Kararı ile ihalelere ilişkin olarak SPK Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesi konusunda Baş İcra Direktörlüğü yetkilendirilmiş olup ihalenin kamuoyu tarafından bilinmesinin rekabet şartları açısından ortaklığımızın meşru çıkarlarına zarar verebilecek olması nedeniyle açıklamanın ertelenmesi uygun görülmüştür.

Kamuoyuna duyurulur.

Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Arkadaş 2015/3 ay hasılatı 19 milyon baktın mı hiç bilançoya.. hasılat azalmış olumsuz demişim.. benim yazılarımda neden art niyet arıyorsun anlamadım.. kendi fikirlerimi yazıyorum.. sende araştır ortaya rakamları dök bizde anlayalım..
    şirketin finansal borçları azalmış, döviz borcundan kurtulmuş bunların nesi yanlış açıklarmısın... ?

asıl senin yazdıkların iftiraya giriyor, pazar değişimi felan nerden uyduruyorsun bunları, Varmı delilin yada başka bir bulgun ?
    Arkadaşım boş ver herkes bilançoyu analiz edemez. Bilançoyu iyi okumuşsunuz. Bazıları şirket hakkında ön yargılı sanırım.

7. 19 Milyon zarardan sonra, bilanço bence de olumlu. Şu MB ve Borsi Gmbh süreçleri tamamlanırsa umarım ki herşey daha iyi olacak, iş akışı ve ihaleler konusunda da sıkıntı yok. (Kapanış sonrası gelen ihale haberi iyi kötü yarın fiyatlanır) Şirketin yönetim kurulu başkanının değişmesinden sonra daha profesyonelce yönetileceğine inanıyorum. Süreç uzun olabilir ama, sonucun iyi olacağına inanıyorum ben. Hisse hakkında sürekli olumsuz yazılar yazan arkadaşları dikkate almayın derim. Nakit akışı çok bozuk, özsermayesi sermayesinin altına inmiş onlarca kağıt sayabilirim A ve B grubu. Elinde somut bilgi ve belgesi olan varsa buyursun döksün ortaya yorumlayalım, tartışalım neye göre pazar değişimi yaşanacak. Herkese bol kazançlar dilerim.

Sayfa 32/377 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •