Demek istediğim buydu zaten yoksa kağıdın ne suçu var ki. İçerisinde yabancı yatırımcı bulunmayan hatta yatırımcı bulunmayan desem daha doğru olur (saatlik günlük al satcıların şişirdiği) her kağıt saçma hale geliyor. Bu yükselişte ön ayak onlar oldu maalesef. Baba kağıtlar gitmedikten sonra ben bu yükselişten korkarım arkadaş
anladım üstat.
ama siz başta yazarken saçma hisseler diyip yazılım şirketleri mesela demişsiniz.
baştan deseydiniz fiyatı bilmem kaç olmuş saçma hisseler diye ozaman anlaşabilirdik
yoksa aynen şirketin ne sucu var ? twitterda kendini bişey sanan zevatlar hisseyi pohpohluyor bir bakıyorsun hisse 1 den 20 lere yükselmiş.
ama şirket bazında baktığında gayet temeli sağlam çok iyi işler yapan yazılım firmaları pekala olabilir.
örneğin logo ( isim vermek istemezdim) her orta/ büyük şirketlerin ve muhasebecilerin olmazsa olmaz programlarıdır. vs vs gibi.
şimdi bu şirkete saçma demekte olmaz. şimdiki nesil artık ekmek almaya bile üşeniyor ayağıma gelsin kapıma gelsin istiyor hali ile bunların alt yapısı hep yazılımdan geçiyor. gelişime açık bir sektör yazılım.
tabi spk uyumaya devam edip twitterdaki bazı isimlere nedense izin veriyor o konuda haklısınız
Bist100 dışı hisselerde kar realizasyonlarını yapanlarin çoğunlugu bist30 şirketlerine de gelebilir mi bu 1-2 hafta icinde?
Yorumu olanlar var mıdır?
Saygılar
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Yer İmleri