Originally Posted by
noob
sunay bey çok teşekkürler paylaşım için, yerinmiştim incelemeye ama sayenizde okudum. sacro dostumun sessizliğinin sebebi de anlaşılmış oldu.
çok detaylı tanımlanmış piyasa bozucu eylemin ne olacağı. anladığım kadarıyla ytd gibi üstünkörü bir ifade yeterli değil artık suçtan kurtulmak için. finansal bir gerekçe göstermeksizin ve aynı zamanda teşkilatlanmış olmadan yorum yapmak suç finansal piyasaya konu olabilecek tüm araçlar hakkında.
belli ki düzenleme KY olarak tanımladığımız küçük ve minnoş yatırımcının korunması adına yapılmış. benim asıl üzüldüğüm konu korunmakta olan KY'nin kendi yaptığı yatırımın sorumluluğunu alamayacak kadar aciz, yetersiz ve cahil oluşu. bu düzenlemeyi koruması planlanan küçük yatırımcının varlıklarını yastığının altından başka yere yatırmaması zaruridir. bu KY'nin bilgilendirilmesi, en büyük laneti olan cehaletinden kurtulması için daha köktenci çözümler üretilmelidir. bilgimizin silahımız olması gerekirken tembelliğimizin kalkanımız olması çok üzücü.
Sent from my SM-J500F using
hisse.net mobile app
Aynen dediğiniz gibi.
Belkide daha iyi oldu. Böylelikle herkes milletten birşeyler medet ummadan kendi kendine çalışır ve analiz yapar. Zaten yapmayanlarda ne haliniz varsa görün hesabına bürünüyor.
Belki böylelikle insanlar kendilerini daha çok geliştirirler. teknik ve temel analizde.
Ama tabiki forumlar için biraz kötü oldu. Aslında benim için iyi oldu. Hisse soranları zaten sevmiyordum. Şimdi hisse sorulmaz daha sağlıklı bilinçli yazılar olabilir belkide.

Originally Posted by
egelim
Slm... Sacro ustad senin eskide kalan bir Kartondan grafik vardı. Fressky' ye atfen... Sanırım birkaç haftaya birşeyler olacak.... Neyse hatırlayanlar bilir, Doları yakalama ihtimali olur Belki de... Belki olmaz... Olur olmaz yalzmayalım...
Biraz teknik bilgi artırmak lazım... Sacro kitap listesi eski forumda kaldı... Okunması çok elzem kitapları tekrar yazar mısın...
Bir de Alaçatı da otel açılıyormus Tek tuk oda kalmış... Su an indirimli ama ileride çok kıymetli olacak diyorlar. Erken rezervasyon yaptırdım biraz oda kiraladık...
Hisseci16 ile sörf yapma niyetimiz var, kısmet bakalım...
Aynen dostum hatırlayanlar bilir :D
Çok iyi takipçisin seni bir kez daha tebrik ediyorum. 
Ben yeni kitap siparişleri verdim 4 tane ama okuma fırsatım olmadı.
İsimleri ; Karşıt yatırım, elliott dalga prensibi, Leonardonun robotu, Varyemez amca. Bunlar indirimde idi hemen aldım.
Birde Borsa sihirbazları'nı tavsiye ediyor arkadaşlar.
Odayı iyi fiyattan yakaladın sanırım ;)
görüşürüz saygılar, sevgiler.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri