Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    sunay bey çok teşekkürler paylaşım için, yerinmiştim incelemeye ama sayenizde okudum. sacro dostumun sessizliğinin sebebi de anlaşılmış oldu.

çok detaylı tanımlanmış piyasa bozucu eylemin ne olacağı. anladığım kadarıyla ytd gibi üstünkörü bir ifade yeterli değil artık suçtan kurtulmak için. finansal bir gerekçe göstermeksizin ve aynı zamanda teşkilatlanmış olmadan yorum yapmak suç finansal piyasaya konu olabilecek tüm araçlar hakkında.

belli ki düzenleme KY olarak tanımladığımız küçük ve minnoş yatırımcının korunması adına yapılmış. benim asıl üzüldüğüm konu korunmakta olan KY'nin kendi yaptığı yatırımın sorumluluğunu alamayacak kadar aciz, yetersiz ve cahil oluşu. bu düzenlemeyi koruması planlanan küçük yatırımcının varlıklarını yastığının altından başka yere yatırmaması zaruridir. bu KY'nin bilgilendirilmesi, en büyük laneti olan cehaletinden kurtulması için daha köktenci çözümler üretilmelidir. bilgimizin silahımız olması gerekirken tembelliğimizin kalkanımız olması çok üzücü.

Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
    Aynen dediğiniz gibi.

Belkide daha iyi oldu. Böylelikle herkes milletten birşeyler medet ummadan kendi kendine çalışır ve analiz yapar. Zaten yapmayanlarda ne haliniz varsa görün hesabına bürünüyor.

Belki böylelikle insanlar kendilerini daha çok geliştirirler. teknik ve temel analizde.

Ama tabiki forumlar için biraz kötü oldu. Aslında benim için iyi oldu. Hisse soranları zaten sevmiyordum. Şimdi hisse sorulmaz daha sağlıklı bilinçli yazılar olabilir belkide.

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Slm... Sacro ustad senin eskide kalan bir Kartondan grafik vardı. Fressky' ye atfen... Sanırım birkaç haftaya birşeyler olacak.... Neyse hatırlayanlar bilir, Doları yakalama ihtimali olur Belki de... Belki olmaz... Olur olmaz yalzmayalım...
    Biraz teknik bilgi artırmak lazım... Sacro kitap listesi eski forumda kaldı... Okunması çok elzem kitapları tekrar yazar mısın...
    Bir de Alaçatı da otel açılıyormus Tek tuk oda kalmış... Su an indirimli ama ileride çok kıymetli olacak diyorlar. Erken rezervasyon yaptırdım biraz oda kiraladık...

Hisseci16 ile sörf yapma niyetimiz var, kısmet bakalım...
    Aynen dostum hatırlayanlar bilir :D

Çok iyi takipçisin seni bir kez daha tebrik ediyorum.

Ben yeni kitap siparişleri verdim 4 tane ama okuma fırsatım olmadı.

İsimleri ; Karşıt yatırım, elliott dalga prensibi, Leonardonun robotu, Varyemez amca. Bunlar indirimde idi hemen aldım.

Birde Borsa sihirbazları'nı tavsiye ediyor arkadaşlar.

Odayı iyi fiyattan yakaladın sanırım ;)

görüşürüz saygılar, sevgiler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Aynen dostum hatırlayanlar bilir :D

Çok iyi takipçisin seni bir kez daha tebrik ediyorum.

Odayı iyi fiyattan yakaladın sanırım ;)

görüşürüz saygılar, sevgiler.
    Teşekkürler dostum Sacro... Takipciligim sayesinde Erbos'ta iyi oldu. Yine de birşeyler var gibi görünüyor.

Bugün biraz ders çalıştım. İnternet kafeye gidip formasyonlar ve indikatörleri 20 sayfalık özet yaptım, Karşıt Yatırım kitabını sipariş verdim...

Kartondan bu hafta ne çıkarsa belki parayı bozup bayrak direği için birkaç frank birkaç Kron, sonrasında yine bayrak direği için boru bayiine gidebilirim...

Odayı "nasipsiz dayak bile yenmez " hesabı Cuma günü elimdekilerin yarısını Ege'den profil alayım diye verdim, fiyat pahalı geldi Avrasya'dan gayri-menkul aldım o da iyi verdi şükür (eski bir hesabı da kapamış oldum)
    Yine oda kiralarsak ucuza gelmiş olacak... Bu odalar ileride çok iş tapar gibi geliyor. Mal direncten alınır hesabı.

Nasip bakalım... İyi akşamlar... Size tavsiye ders çalışın iyi olur. Zaten şartlar zorlaştı, en azından yavaş yavaş ayakta durmayı öğrenirsiniz...

Bildiğiniz birkaç hissede fiyat bantlarını bile takip ederek iyi kazanabilirsiniz.
    Son düzenleme : egelim; 26-02-2017 saat: 20:55.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •