Alaçatý deyince akla alkatel geliyor. Tektu oda fiyatlari çok yüksek gibi
send by selectra
Alaçatý deyince akla alkatel geliyor. Tektu oda fiyatlari çok yüksek gibi
send by selectra
Aynen dediðiniz gibi.
Belkide daha iyi oldu. Böylelikle herkes milletten birþeyler medet ummadan kendi kendine çalýþýr ve analiz yapar. Zaten yapmayanlarda ne haliniz varsa görün hesabýna bürünüyor.
Belki böylelikle insanlar kendilerini daha çok geliþtirirler. teknik ve temel analizde.
Ama tabiki forumlar için biraz kötü oldu. Aslýnda benim için iyi oldu. Hisse soranlarý zaten sevmiyordum. Þimdi hisse sorulmaz daha saðlýklý bilinçli yazýlar olabilir belkide.
Aynen dostum hatýrlayanlar bilir :D
Çok iyi takipçisin seni bir kez daha tebrik ediyorum.
Ben yeni kitap sipariþleri verdim 4 tane ama okuma fýrsatým olmadý.
Ýsimleri ; Karþýt yatýrým, elliott dalga prensibi, Leonardonun robotu, Varyemez amca. Bunlar indirimde idi hemen aldým.
Birde Borsa sihirbazlarý'ný tavsiye ediyor arkadaþlar.
Odayý iyi fiyattan yakaladýn sanýrým ;)
görüþürüz saygýlar, sevgiler.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Tebliði okuduðum da gördüðüm; daha çok aracý kurum araþtýrma birimlerine(ýsmarlama rapor yazanlar),elinde ki pozisyona göre zorlama teknik analiz yapanlara(aracý kurum ve özellikle twitter ve face de),Twitter ve facebook'dan mal pazarlayan manipülatörcüklere(son zamanlarda iyice azmýþlardý,özellikle sýð küçük þirketleri patronlarla anlaþmalý pazarlýyorlardý.hatta spk ya kafa tutuyorlardý),art niyetli þirket patronlarýna karþý çýkarýlmýþ bir teblið.
Usturuplu gerçek manada teknik analiz yapan,þirketleri gerçek manada analiz eden insana hiç bir þey olmaz.Yalan yanlýþ iþ yapmayan,gerçek manada teknik analiz ve þirket analizi deðerlemesi yapan insanýn korkacaðý bir þey yok.
Bir masa iki sandalye þirketlerini ederinin çok çok üstünde pazarlayan kýçý kýrýk manipülatörcüklerle, o bir masa iki sandalye þirketciklerinin patroncuklarý korksun.
Son zamanlarda twitter ve facebookda iþ iyice çýðrýndan çýkmýþtý.Keþke bu tebliði 2009 dan itibaren uygulasalardý da Akgiray döneminde mahalle bakkalý kadar bile cirosu olmayan küçük þirketcikleri, iþi bilmeyen veya borsaya yeni gelen yatýrýmcýlara o þirketcikler pazarlanmasaydý.
Yanarým yanarýmda Akgiray dahil o dönemde sorumluluðu olanlardan hesap sorulmamasýna yanarým.
Bundan sonra borsada para kazanmak isteyen finansal okuryazarlýðýný artýracak,çalýþacak.Borsayý hayrat çeþmesinden bedava para daðýtýlan bir yer olarak düþünme mantalitesinden uzaklaþacak.Ya kendini yetiþtirecek ya da profesyonellere yönelecek.
Bundan sonra bilginin,bilgili olmanýn en büyük güç olduðunun deðeri ortaya çýkacak.
SPK ASIL FÝNANSAL OKUR YAZARLIÐIN ARTIRILMASI YÖNÜNDE VE BUNUN ÇERÇEVESÝNÝ BELÝRLEYEN BÝR TEBLÝÐ ÇIKARMALI
Bana kalsa bir ay temel ve teknik analiz eðitimi almayan,sermaye piyasalarýnýn iþleyiþini öðrenmeyen adama borsada iþlem yaptýrmam.Bu eðitimi aracý kurumlar vermelidir(Gerçi aracý kurumlarda ki dealer ve uzman geçinenlerinde hali içler acýsý ya) .
Yýllarca aracý kurumlar ve spk finansal okuryazarlýðýn artmasý,yatýrýmcýlarýn eðitilmesi için hiç bir adým atmadý.
Eðer bu konuda baþtan doðru adýmlar atýlsaydý bugün 5 milyon borsa yatýrýmcýsý olurdu.Ama olmadý insanlar borsa deðirmeninde öðütüldü.Çar çakalýn eline býrakýldý.
Aracý kurumlar bindikleri dalý kestiler.Þimdi bir çoðu zararda ve birbirlerinden müþteri koparmanýn peþindeler.
Bu tebliðden adam gibi analiz(temel, teknik) yapan,þirket deðerleyen bir insanýn çekineceði bir durum yok.
Son düzenleme : Türkþad; 25-02-2017 saat: 22:29.
Bir dostum 2-3 ay önce Avrasya'da tür var demiþti, o zaman 285 liraydý kiþi baþý. Ben seyahat etmemiþtim onlarla hiç, gitmedim tabii. Sonra o tür fiyatý 375 lira olunca arkadaþ satmýþ yerini baþkasýna. Sen git dün 700 lirayý geç. Kýsmet olmazsa dayak bile yenilmez derler ya.
Bilemiyorum artýk, Alaçatý da 5 yýldýzlý otel yokmuþ mu ne... Ondan oda fiyatlarý çok uçuk. Ets Tur sitesinden Zigana Resort 2 kiþi 1 gece bugünkü fiyatý 1800. Sörfçüler geldiði için elit bir yer ve otel olacak. Rezerve aldýklarýna göre açýlýþ haberini de verirler. Beklenti gerçekleþti olurmu bilemem iþte. Bu hafta belli eder kendini...
Bu arada sörfçülerin yanýnda açýkçýlar gelmiþ Cuma günü... Pazartesi onlar hesap kapatabilir. Bakalým ne olacak. Kismet, ya nasip...
Son düzenleme : egelim; 26-02-2017 saat: 00:48.
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Buraya da merhaba
Mohikan'a endeks ve büyük kaðýtlara ayuluk yaptýðý için cevap yazýyorum, oradan belki okuyan vardýr.
Burada da park madene boðalýk yapanlara cevap yazayým, devletin cinere o madeni tekrar açmasý için izin vereceðine inancýnýz Gözlerimi yaþartýyor, maden açýlsýn ben ilk gün tavandan da alýrým 2,40-50 her neyse, bu olana kadar boðalýk bence gereksiz.
http://i.hizliresim.com/2rYyYj.jpg
http://i.hizliresim.com/69lQYW.jpg
benzerliklere dikkat.........
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Valla bende korktum açýkcasý.
2.09 eski maliyetlileri 2.20-21 den sattým. Ertesi gün akþam 2.12 geri aldým
Dün baktým hareket yok. Açýlýþtan itibaren yukarý tek kademe bile gitmedi.
Öðleden sonra 2.08 zarara tekrar geri verdim.
Takipte þimdilik.. En azýndan yukarý yönlü biþeyler görmek lazým
yeni okudugum kitaptan bir kare alti cizili yere dikkat.
asagida 2 aralik 71.800 lerde yaptigim karsitlik tam bu kitaba uyuyor.
![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri