olabilir ustad yalniz geen ayki kelebek hisselerin hepsini verip hacimli hisse almlar. Sattklarini dusunmuyorum. Sisecam trakyacam(isbankasi) arcelik vs dizmisler. Yani spek olmayan hisselere dnp trevi artirmislar. Ben zaten bir ayda 11k kadar kardayim. Ppf nin 9 ayda verecegini almisim. Acc bana uyar. Fonu ynetenin kafas calisiyor da senin gibi pratik zekal degiller. Bi kulaklarini ceksen dzelir😁
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
Sisecam degil soda o soda pardon😁
Findeks mobil 3 gn cretsiz.
lgilenenler varsa deneyebilirler.
https://www.findeks.com/kampanya/fin...obil-yenilendi
Sn fonetik, bir sorum olacakt. Biz banka hisselerinin yabanclarn giriine bal olduunu nereden biliyoruz? Yani bu durum gemite hep byle miydi? Yani bu bir olgu mu, neden bu ekilde acaba?
sadece banka deil bistin ar toplarn yabanclar alr. Biz yerliler paramz ya altna ya dolara ya mevduata gmeriz ha birde bir de bilgisayara gvenmeyip yastkaltnda dolar altn saklayanlar var tabi sanki lke karsa kaacak(hi sevmem o tipleri) neyse biz yerliler borsa bir sr bilgi birikimi istedigi icin kumar der geeriz para yatirmayiz. Bistin canl hareketi iin yabanc bankalar ve fonlarn lkemize ilgi gstermesi lazm. Gelirler kar ederler giderler. sonra bizim bankalara sendikasyon kredisi olarak geri satarlar. Biz scak para giriiyle seviniriz. Bankada bize satar(kazanan gene biz degiliz) derken bu cark byle devam eder gider. Biz reten toplum degiliz ak pazar toplumuyuz. Sonu olarak kr eden biz deiliz aslnda. Neyse ben borsac degilim ama sene 97 den beri de borsada para kaybetmedim. Hatta baka yerde de kaybetmedim. Azck am armaz bam, minimum risk maksimum kr. Varsa yer kreder yoksa direkt ukrederim😊 bilmiyorum ayn eyden mi bahsettik
Yer mleri