Sayfa 27/91 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 728 madde; 209 - 216 arası.

Konu: PAPIL - Papilon Sav.-Güv. Sist. Blşm Müh. Hiz. İth. İhr. San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Nacial Yazıyı Oku
    Öyle veya böyle tavan tavan veya yavaş yavaş benim için hedef 25 çünkü borsada alınacak kağıt kalmadı
    Yazılım şirketi. Dürüst yonetilirse elbet bir gün o fiyatları gorür ama ne zaman.

Ama şimdiden böyle uçuk hedef fiyatlar vermenin kimseye bir faydası olmaz, tam tersine sizin bu hedef fiyatlarınızdan etkilenerek yüksek fiyatlardan alanların canı yanabilir.

Ve benim yıllardır gördüğüm böyle uçuk fiyat verenler ilk düşüşte ortadan kayboluyor. Umarım siz kaybolmazsiniz ve 25 hedefinize ulaşırsınız.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Arzın zamanlaması güzel oldu. Yazılım firmaları ucarken arz ettiler. Kaç tavan daha çekecek bakalım izliyorum sadece. Diger hisselere bakınca 1 e 1 verir gibi duruyor ama burası borsa bellide olmaz. Ytd.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben tam tersi düşünüyorum. Tüm bu teknoloji şirketlerinin yükselmesinin baş amacı papillon a açılıştan sonra yüksek talep gelmesi içindi.Bir büyük operasyon da burada olacak gibi.

Değişik bir bakış açısı olur, olmaz ama saygı duyarım.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Yarın alış imkanı vermezse ben almam bir daha ama elimdeki sembolik hisseleri satmam herhalde bir kaç sene. 10 sene sonra bakalım belki bir model araba aldırır bize.

40 bin alış girdik 2212 lot verdi.
    Onuda saklarım pul saklar gibi.
    Son düzenleme : MAHARAJ; 09-12-2019 saat: 00:20.

5. Bence de, diğerlerini 10'a katlayan da, bunun hareketine destek olanlar da birlikte hareket ediyor. Bunun işleme açılacağı güne kadar Smartın tavan gitmesine tesadüf mü diyeceğiz ? Anlaşmalı hareketler bence.
     Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Ben tam tersi düşünüyorum. Tüm bu teknoloji şirketlerinin yükselmesinin baş amacı papillon a açılıştan sonra yüksek talep gelmesi içindi.Bir büyük operasyon da burada olacak gibi.
    SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. en önemli nokta blok satış olamayacak 100 bin lot isteyende 2213 lot elinde blok satış ortamı oluşuncaya kadar devam.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. diğer teknoloji firmalarıyla piyasa degerini kıyasladığımda halen çok ucuz kalıyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. 390 bin işlem görcek alıcı 9.5 milyon

Sayfa 27/91 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •