Originally Posted by admustafa Opsiyonlar gzkyor dalmda ama varsa VIOP pozisyonlarn gzkmyor Sn.Shangil. O yzden birey demek g. Ilgin opsiyonlar oluyor TCD'nin bu ay APPLE hissesine opsiyon amlar. Ustadsiniz sn. Admustafa
Originally Posted by admustafa stadm google e-tablo yklemek zor deil kopyasn olutur dediinizde artk sizde istediiniz zaman aabilirsiniz Atm mesela acc 0,5 ed 0,6 mac 1,94 gzkyor dorumu yazdm sonular. Yoksa gncelememmi lazm.
Originally Posted by shangil Ustadsiniz sn. Admustafa Hayr Fonlarn Efendisi.
Originally Posted by Webster Pangaci ustadim Linke fid ve tcd ilave edecekmisin Yorma beni et len TCD ilave ederim FID iin biey diyemem biraz yorulun bence hereyi devletten beklemeyin
Originally Posted by myfinans Hayr Fonlarn Efendisi. Ama puan inerse iyi getirmezmi?
Originally Posted by myfinans Atm mesela acc 0,5 ed 0,6 mac 1,94 gzkyor dorumu yazdm sonular. Yoksa gncelememmi lazm. ACC 0.05, EID 0.64 stadm
Originally Posted by admustafa TCD ilave ederim FID iin biey diyemem biraz yorulun bence hereyi devletten beklemeyin Sadicim Allasen et Girma beni sadicim
Originally Posted by admustafa stadm google e-tablo yklemek zor deil kopyasn olutur dediinizde artk sizde istediiniz zaman aabilirsiniz Nerden diyecem tiklanmiyor bile
Forum Rules
Yer mleri