Originally Posted by myfinans Daha durun bakalm Sizden ST fonlarndaki tm tahvillerin tek dkmn de soracaz. iniz yoksa uran durun Ona girmem stadm
Originally Posted by r.lucas E tablo uygulamasini tele indirdim .simdi basinca cikiyor sizin liste .yarin borsa acilinca bu degerler degisecek demek ilginc valla.peki siz tcd ekleyecegim dediniz .aiz ekleyince ekli hali olacakmi yoksa yenide indirmek gerekir mi .tesekkurler elinize saglik Eer imdiki hlini kopyalarysanz kopyada gncelleme olmaz. Fakat e-tablolarda benim dosya gzkr tekrar kopyalarsanz gncel halini alm olursunuz stadm.
Yarn sonular sn admustafann tablosundaki gibi gelirse MAC ve GMR'nin byk i kard grlyor. ACC hayal krkl yaratmaya devam ediyor.
Originally Posted by admustafa Hisse fonlar tablosunda sadece MAC ve GMR kald. Yarn TCD'nin dalmda eklenecek tabloya. Kopyalamak isteyen kopyasn kaydetsin. Cuma gn paylama kapatacam. https://docs.google.com/spreadsheets...t?usp=drivesdk Mustafa Hocam elinize salk. ACC bir nceki portfy kalsa +1.75 olacakken yeni hali ile +0.05 olmu. TCD bir nceki portfy kalsa +2.27 olacakken yeni hali ile +1.28 olmu. Ulen ellemeseydiniz keke, dank kalsayd
Originally Posted by Cannnnn Mustafa stadm, daha nce telefondaki E-Tablolara kopyalamtm ama imdi yapamyorum, acaba nasl yapacaz? Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi Payla ve da aktar seeneinden kopyasn olutur dediinizde kopyas eklinde kaydeder stadm.
Originally Posted by Kartal Mustafa Hocam elinize salk. ACC bir nceki portfy kalsa +1.75 olacakken yeni hali ile +0.05 olmu. TCD bir nceki portfy kalsa +2.27 olacakken yeni hali ile +1.28 olmu. Ulen ellemeseydiniz keke, dank kalsayd Onlarda bizim gibi demekki kr grnce erken satyorlar stadm ilgintir genelde bir nceki portfy dalmnn getirisi yeni dalmdan yksek oluyor
Originally Posted by myfinans Yarn sonular sn admustafann tablosundaki gibi gelirse MAC ve GMR'nin byk i kard grlyor. ACC hayal krkl yaratmaya devam ediyor. MAC'da byk bir deiim olmam grdm dalmda ama GMR'ye bakmadm baksamda zaten 45 hisseyi karlatrmak zor
Originally Posted by admustafa MAC'da byk bir deiim olmam grdm dalmda ama GMR'ye bakmadm baksamda zaten 45 hisseyi karlatrmak zor O zaman GMR sanal getiri oluyor Fakat MAC dediiniz gibi gelirse bravo diyeceim onlara.
Forum Rules
Yer mleri