inşallah arkadaşlar ... hayırlısı ile ...
inşallah arkadaşlar ... hayırlısı ile ...
İnşha Allah,kardeşim..O güzel günleri görmeyi Allah nasip eylesin..Amin..
Olağanüstü genel kurul toplantı tutanağı SPK'da yayınlandı.
Spk ya bildirim göndermesi borsaya dönmek istediği yönündeki ihtimali düşünerek olumlu diyebiliriz.Bu sermaye ile ( 25 ) eski paraya göre tırilyon yeniye göre milyar TL borsaya dönersek umarım gözaltı pazarına almazlar.Birde hissenin % kaçı patronun elinde.% kaçı ky de.Oda önemli.Borsaya dönerse satabilecek çoğunlukta hisse elinde olması gerekmez mi? Yoksa kimin hissesini satacak? Biraz daha satsa şirket sahipsiz yani sahibi belirsiz kalır mı? O zaman tehlike çanları çalar.
25 milyar TL sermaye az gibi geldi bana.Muhakkak sermaye artırımı yapması lazım diye düşünüyorum.En azından 100 bin olsa borsada nasıl bir hızla uçar acaba.
isa ersoy katılımcı söz alıp güzel şeyler dilekte bulunmuş tebrik etmek gerek kendisini ..
Emeği geçen herkese teşekkür ederim izahname ve biste dönüş yolculuğuna sağlam ve emin adımlarla yol alması umuduyla hayırlı olsun.
Yer İmleri