Originally Posted by dell14 Olabilir.bu amerika senato genel kurul oylamasi olacak.tarihi bellimi ? SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Onlarin hepsi siyaset Oyle birsey yok Amac trumpa oy toplamak Oylama yaza belki 😂😂😂
Tcd hisseleri ucuyor Fid de oyle
Gun ici kac kere takla atliyor dur ben sanmiyorum ki portfoy o sekilde ay boyu sabit kalsin ne dersiniz bu fikrime Originally Posted by Webster Tcd hisseleri ucuyor Fid de oyle
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey Gun ici kac kere takla atliyor dur ben sanmiyorum ki portfoy o sekilde ay boyu sabit kalsin ne dersiniz bu fikrime Haklisinizda genel durum cok iyi gidiyor Rygyo daki ky yuzunden bizde yanacagiz Kaciyorlar....
Bu pangacinin tablo hisse degerlerini yanlismi cekiyor??? Suanki degerler yanlis...
Originally Posted by Webster Yapabilirmi ne demek Bu hafta basliyor... HİÇ İLGİLENEMEDİM uzaun zamandır en azından htt ye giriş yapıp bir şeyler yakalayayım
Originally Posted by Webster Bu pangacinin tablo hisse degerlerini yanlismi cekiyor??? Suanki degerler yanlis... Acc dagiliminda aselsani eksi 1 gosteriyor Ama aselsan arti 1 de hep acilistan beri
Originally Posted by Webster Tcd hisseleri ucuyor Fid de oyle Nazar degmesin
Forum Rules
Yer İmleri