Sayfa 735/1000 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iyi yapmissin selcuk
    Bende tpf den ciktim.
    Uyandilar
    Bırakın merdiveni TPF eksi yazdı bugün.

2.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    maselef microsoft officede importhtml fonksiyonu yok google sheette kullanabilirsiniz.
    Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Beğenen beğensin tabi üstadım Aslında sizin hazırlamanız lazım bu tabloları yazılım kısmı sizdeydi hatta otomatikleştirecektiniz herşeyi Lafa gelince maşallah ama icraat
    Pangaci
    Androidim cok kotu
    2010 dami ne almistim
    Hafiza 4gb ve ful
    En ufak uygulama kuramiyorum
    Bir bankada isim bitince uygulamasini kaldirip diger bankanin uygulamasini kuruyorum o derece
    Tatillerde resim cekecek hafiza dahi yok
    Bunlari yapmak icin uygulama kurmam lazim

Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    maselef microsoft officede importhtml fonksiyonu yok google sheette kullanabilirsiniz.
    Nasi yok panda
    Excelde yokmu

Bugün işbankası bi mail atmış. Mkk saklama ücretini senden alacaz bir de mkk şifresi icin 9 tl mi ne para kesecez diye. İşyogunlugundan ilgilenemedim. Gerçi sadece yatirim hesabim var orda bakiye 0. Mkk şifre dediği bizim her mkk girişimiz için olmasın? Mkk ya da mi bakmayak? Bu konuda bilgisi olan üstadlar?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bırakın merdiveni TPF eksi yazdı bugün.
    Birakin tpf yi
    Acc bugun eksi yazarsa kriz yasatir bana
    Dil altini aldim bekliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Saat 10'da parayı hesaba geçen kurum olduğunu sanmıyorum aslında. Öğleden sonra hesaba geçecek olan para karşılığında sabahtan alım emrini kabul edenler var diye biliyorum. Bu da bizim için yeterli olur. İş Yatırım'da böyle oluyor sanki, İş Yatırım'daki arkadaşlar teyit etsin lütfen.

Ya da hesapta para yokken alıma izin verip, hisse senedi işlemlerinde olduğu gibi karşılığını yatırmazsan faiz de işletebilirler.
    Kaçıncı teyit üstadım A1 Capital'de sabah FIL sattığımda hemen hesaba geçiyordu. Ama başka fon almadım bişey diyemem diğer fonlar için. İş Yatırımda kredi limitim var fon alırken emir vermek yeterli hesapta nakit para olmasına gerek yok eğer emir gerçekleştikten sonra hesap eksiye düşüyor eğer başka bir fona veya hisseye satış talimatı vermemişseniz kredi faizi işletiyorlar Son günlerde çok hantallaştı internet şubeleri. Mobil eskisine göre iyileşti ama mobilden fon alımı yok malesef

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Birakin tpf yi
    Acc bugun eksi yazarsa kriz yasatir bana
    Dil altini aldim bekliyorum
    Gayet mümkün eksi yazması.
    Daha önce de kaç kere oldu.
    Şaşırmam.

Beni asıl şaşırtan evvelki günkü düşüşteki getirdiği 0,7'lik eksiydi, hiç beklemezdim kendisinden ayıp etti.

Sayfa 735/1000 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •